Meciuri de neuitat la Cupa prieteniei Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 586 Vizualizări

Meciuri de neuitat la Cupa prieteniei

ECHIPA

Devenită o tradiție de mai bine de trei decenii, cea mai importantă competiție fotbalistică disputată între echipele societății Azomureș captează interesul a tot mai mulți angajați. Sindicatul Alternativa 2002 Azomureș în parteneriat cu conducerea Azomureș și a altor firme contractoare, au organizat, ca în fiecare an, tradiționalul campionat de fotbal,”Cupa prieteniei sindicat-patronat”, desfășurat în perioada septembrie-octombrie.  Sub coordonarea organizatorilor Emil Almășan și Ioan Popa, evenimentul a promovat sportul și competiția, iar participanții au avut ocazia să întărească relațiile colegiale și să socializeze cu persoane din același mediu profesional sau care au aceiași pasiune, s-au putut deconecta, au putut elimina stresul și tensiunea acumulată la locul de muncă, s-au binedispus în adevăratul sens al cuvântului.

” În premieră în acest an, în campionat s-au putut înscrie și echipe ale firmelor care activează pe platforma Azomureș, respectiv Spoting, JCR CHRISTOF. CONSULTING. SRL și TIAB SA. Meciurile s-au desfășurat pe terenul sintetic de la secția Hartmann Group în condiții foarte bune, ni s-au pus la dispoziție vestiare cu apă caldă, apă minerală pe durata meciurilor, arbitraj profesionist din partea Federației Județene de Arbitraj,  asistenţă medicală de urgenţă şi de prim ajutor calificat SMURD. Competiția a fost strânsă și mulți jucători s-au făcut remarcați prin atitudine sportivă” a declarat Ioan Popa, organizator.

12167767_1004661886243720_553019893_n

La începutul competiției s-au aliniat 10 echipe,  din care 7 formate din angajații Azomureș, iar 3 de la JCR, Tiab și Spoting, fiecare luând cunoștință de regulamentul impus, bine structurat, semnat de fiecare șef de echipă în parte. S-au făcut două grupe a câte 5 echipe, iar primele patru s-au clasificat în sferturi. În total s-au jucat 34 de meciuri cu răsturnări de situație și suprize de proporții ce au ținut cu sufletul la gură provocând adrenalină suporterilor. În ziua de 2 octombrie a avut loc finala mică pentru echipele Azotat și Spoting, câștigătoarea fiind Azotat. Finala mare s-a desfășurat între echipele DDL și NPK, un meci bun, câștigat de prima echipă. Premiile acordate au constat în diplome, cupe și bani.  Premiul pentru cel mai bun jucător al competiției a revenit jucătorului Attila Vania, echipa NPK , iar pentru cel mai bun portar Dionisie Cărămidaru, de la echipa DDL. Chiar dacă nu au primit diplome și premii, în cadrul competiției s-au remarcat Ilie Roman, Gheorghe Chirilă, Ovidiu Pop, Ilarie Botezan, Florin Cătană, Bereș Hunor, și alții cu vârsta peste 50 de ani, respective Mircea Cociș, Teodor Lazăr, Emil Balea, Csaba Barabasi. Premiile au fost acordate de către Sindicatul Alternativa 2002 Azomureș și conducerea societății Azomureș reprezentată prin Mihai Aniței, director general.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE