Galerie foto : Tărâmul Papiu are un nou cuplu regal Invatamant
  • edith.veres
  • 0 comentarii
  • 675 Vizualizări

Galerie foto : Tărâmul Papiu are un nou cuplu regal

d022Tărâmul Papiu, un tărâm fermecat, al cunoașterii, al vitejiei și talentului și – a desemnat noul cuplu regal. 6 cupluri de cavaleri și domnițe au candidat pentru titlul suprem, parcurgând o serie de probe de basm care le-au solicitat la maxim toate resursele. Câștigătorii, cei care vor fi înțeleptul cuplu ocârmuitor, sau pe înțelesul tuturor Miss și Mister Boboc Papiu sunt de vineri, 23 octombrie, superba Ilinca Târnăvean și cavalerul ei cu plete blonde, Șerban Barna.

d002 Ștacheta greu de depășit

Anul trecut, la vizionarea Balului Bobocilor al celor de la Papiu, am crezut că au atins un maxim posibil. Generația din acest an a demonstrat că nu am avut dreptate. Ștacheta a fost ridicată la un nivel dificil de depășit. Asta pentru că rareori are mureșeanul ocazia să vadă un astfel de show. Un show cu poveste, frumoasă și curată cum doar acești adolescenți superbi pot pune în scenă. Și nu în ultimul rând distractivă. Doar 6 cupluri au rezistat la preselecțiile dure, 12 tineri fermecători au trecut printr-o lună întreagă de antrenamente și repetiții susținute. Și să nu uităm că au făcut-o fără să-și ia liber de la ore. Tărâmul Papiu este unul al performanței. Iar fără muncă, nu este nici performanță. d008Profesorii balauri

Se făcea că acel tărâm fermecat, Papiu, a avut nevoie de un rege și o regină care să îl apere și să-i călăuzească locuitorii către un viitor strălucit. Puțini boboci au fost aleși pentru a porni pe drumul către cucerirea titlurilor supreme. Un show plin de forță și avânt, pe parcursul căruia am fost călăuziți de către maestrul de ceremonii Dragoș Burghelia, elev în anul terminal. Surpriza a început deja cu Dragoș. Îl cunoaștem din ipostaza de serios câștigător de Olimpiade naționale. În această seară însă, Dragoș a fost în vervă, plin de umor și extrem de spontan. Burghi, cum l-au numit colegii de scenă, a călăuzit bobocii pe tărâmul cu “profesorii balauri”. Niște balauri se pare pozitivi totuși. judecând după aplauzele cu care au fost primiți membrii juriului.d017

Comedie și acrobații

Strașnicul păstrător Burghi a introdus-o pe președinta juriului, directoarea Cristina Someșan, drept întruchiparea forței supreme. Dumitru Botoș, directorul adjunct, a fost declarat boierul suprem și apărător al aerului curat, fără nicotină. Profesoara de matematică Natalia Oprică a primit titulatura de “Ducesă a ecuațiilor și polinoamelor, Balul trece polinoamele rămân”, tot așa au primit titluri de poveste toți membrii juriului. Care au avut o misiune extrem de dificilă. Aproape 3 ore de probe le-au pus atenția la încercare. Și nu doar atenția. Probele de talent au fost atât de bine realizate încât publicul a râs în hohote, chiar și probele de acrobație fiind realizate cu mult umor. Exemplu în acest sens a fost Serafim Hancu, care a realizat un număr de acrobație cu mingea de fotbal într-o manieră distractivă, probă de măiestrie dar și de talent actoricesc. Smaranda Herghelegiu, exploziva minionă, a oferit la rândul ei un număr de stand-up comedy fabulos. Ei au cucerit astfel titlurile de prinț și prințesă de argint.

d015 Un singur cuplu regal

Nu a surprins pe nimeni cucerirea titlului de ducesă de către Paula Sabău. Tânăra, deja o consacrată cântăreață, în prezent concurentă la X Factor, a fost ca acasă pe scenă și a câștigat împreună cu partenerul Daniel Micliuc. Raluca Muntean, o la fel de consacrată dansatoare a Palatului Copiilor, a câștigat împreună cu partenerul Mihnea Cocan aurul, respectiv titlul de Miss și Mister Popularitate. Și cum toți acești prinți și prințese, duci și ducese aveau nevoie de un cuplu regal, titlul suprem a ajuns la Ilinca Târnăvean și Sergiu Barna. Un singur rege și o singură regină, declarați într-o explozie de lumini și artificii. Împărăția este pe mâini sigure.

Deși foarte siguri pe ei pe tot parcursul spectacolului, tinerii câștigători au fost copleșiți de emoție la aflarea rezultatelor. Au putut doar să mă lămurească cât de mult au muncit și totuși cât de greu le vine să creadă că au câștigat. Nu e puțin lucru, să fii rege și regină de Papiu. Și-au manifestat în schimb speranța că și publicul din sala Teatrului Național s-a distrat cel puțin la fel de bine ca ei pe scenă. Răspunsul? Nu se știe cine s-a distrat mai bine.

[zizigallery id=1806]

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE