Home / Invatamant / Copiii din Cașva vizitați de Moș Crăciun

Copiii din Cașva vizitați de Moș Crăciun

12319502_896104060510226_1061945318_nElevii Școlii Primare din localitatea Cașva, comuna Gurghiu au avut marea bucurie să primească joi, 3 decembrie vizita lui Moș Crăciun, venit cu sacul plin cu jucării copiilor cuminți de la școală și grădiniță.

Surpriză totală pentru cei mici

12324912_896105350510097_1232615024_nMoșul a adus pachete pentru cei 28 de copii ai claselor pregătitoare și a 4-a pregătiți de profesoara Elena Matei, grație sprijinului oferit de doamna Cristina Doroczy din Sângeorgiu de Mureș. ”A fost o surpriză totală sosirea Moșului, copii nu au știut nimic despre venirea lui. Momentul a fost încărcat de emoție pentru cei mici care s-au trezit dintr-o dată cu Moșul, unii plângeau, alții râdeau, fiecare după așteptăril. Pe lângă cele 28 de pachete pentru cei din clasa pregătitoare și clasa 4-a, Moșul a mai adus un sac cu jucării împărțite pentru restul copiilor. Moșul s-a plimbat cu sacul cu jucării prin celelalte clase, fiecare copil primind una sau mai multe jucării. Apoi Moșul s-a dus și la grădiniță, la final golind sacul cu jucării copiilor de la grădiniță”, a precizat Elena Matei, profesor pentru învățământul primar la Școala Primară Cașva.

Din dragoste pentru Daniela

12319395_896114667175832_891589054_nVenirea lui Moș Crăciun la școala din Cașva a fost posibilă datorită implicării Cristinei Doroczy din Sângeorgiu de Mureș, stradania ei din fonduri proprii făcând posibilă venirea Moșului la copii din Cașva. ”Doamna Cristinei Doroczy a venit în urmă cu două săptămâni să o viziteze pe Daniela Simon, orfană de mamă. Apoi m-a contactat și ne-a cerut voie dacă poate să le facă copiilor o surpriză și să-l aducă pe Moș Crăciun, pentru Daniela și pentru colegii ei. Deși  au fost luați total prin surprindere, nu știau absolut nimic de venirea lui Moș Crăciun, la final au au pregătit darnicului Moș scrisori de mulțumire. La rândul său, Moșul s-a declarat foarte încântat de întâlnirea cu elevii din Cașva spunând la final că a fost în foarte multe școli, la foarte multe case, la oameni mai bogați, mai săraci, a cărat cadouri de multe milioane, dar nu a găsit nicăieri atâta bucurie în suflet precum la copiii de la școala din Cașva”, a menționat Elena Matei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU. Patriotismul valorilor gândit de rectorul Azamfirei

Rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade”, prof. univ. dr. Leonard …