Florin Urcan, vizită de lucru la Paris Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 151 Vizualizări

Florin Urcan, vizită de lucru la Paris

111Deputatul liberal Florin Urcan a participat, în perioada 5-6 decembrie, la lucrările Uniunii Interparlamentare pentru Schimbări climatice, desfăşurate la Assemblee Nationale şi Senatul francez din Paris.

În prezenţa reprezentanţilor a 180 de parlamente şi organizaţii din întreaga lume, în special Organizaţia Naţiunilor Unite, deputatul Florin Urcan a rostit un discurs prin care a reiterat rolul activ pe care adunările parlamentare trebuie să le aibă în abordarea unor programe clare prin care să se stabilească acţiuni concrete, la nivel internaţional, regional şi local, referitoare la schimbările climatice care ne afectează pe toţi. „Un mesaj extrem de sugestiv a transmis Arnold Schwarzenegger, fondatorul Grupului R20, organizație care propune, gestionează și acționează pentru o abordare eficientă împotriva schimbărilor climatice care afectează întreaga lume”, a subliniat deputatul Florin Urcan.

De asemenea, deputatul Florin Urcan a avut o întrevedere specială cu preşedintele Senatului Franţei, Gerard Larcher, despre relațiile bilaterale româno-franceze, dar și despre oportunități pentru județul Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE