Arestat preventiv pentru furturi din locuinţe Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 102 Vizualizări

Arestat preventiv pentru furturi din locuinţe

222Poliţiştii din Mureş, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au depistat un bărbat care ar fi comis 12 furturi din locuinţe din judeţul Mureş, cauzând un prejudiciu de 70.000 de lei. Cel în cauză a fost reţinut, iar ulterior arestat preventiv.

La data de 20 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Mureş au efectuat trei percheziţii domiciliare în localitatea Sângeorgiu de Mureş, pentru probarea activităţii infracţionale a unui bărbat în vârstă de 33 de ani, bănuit de comiterea mai multor furturi din locuinţe. „Din cercetări, a reieşit că acesta ar fi comis una dintre fapte, în noaptea de 18 spre 19 ianuarie 2016, când, pentru a pătrunde în curtea unei locuinţe, ar fi escaladat gardul şi ar fi forţat fereastra. Cel în cauză ar fi schimbat poziţia camerei de supraveghere video, având faţa acoperită şi purtând mănuşi, iar din locuinţă ar fi sustras o geantă şi un portofel. De asemenea, bărbatul este cercetat pentru alte cinci fapte similare, precum şi în alte şase cauze, cu alte moduri de operare”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Prejudiciul total cauzat prin activitatea infracţională este de peste 70.000 de lei. „În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe bunuri, urmând ca, pe parcursul cercetărilor, să stabilească provenienţa acestora. La data de 20 ianuarie 2016, cel în cauză a fost reţinut, ulterior, Judecătoria Târgu-Mureş dispunând arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”, se mai precizează în comunicat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE