Haideți să dansăm! Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 345 Vizualizări

Haideți să dansăm!

dansAsociația de dans sportiv Rondo Dance vă invită să luați parte la cursurile de dans pentru adulți începători în fiecare luni de la orele 20.00 la 21.30 în Sala de dans din clădirea Mobex situată în cartierul 7 Noiembrie din Târgu-Mureş, pe strada Kós Károly. Copiii vor putea învăța să danseze în zilele de luni și miercuri de la orele 17.15 cei între 4 și 6 ani, iar cei între 7 si 12 ani de la orele 18.00. Studenții beneficiază de 50% reducere la prețul abonamentului, iar înscrierile se pot face la numărul de telefon 0748-343.919.

Stiluri de dans diverse 

Rondo Dance a fost înființată în anul 2007, an în care a și devenit membră a Federației Române de Dans Sportiv. Până în anul 2010 porțile acesteia au fost deschise doar pentru dansatorii de performanță. Din 2010, însă, pe lista cursanților s-au înscris și dansatori amatori. În prezent, clubul sportiv are aproximativ 15 perechi de dansatori profesioniști și un număr mare de dansatori amatori.

Pentru cei interesați stilurile de dans practicate sunt: dans sportiv, vals lent, tango, vals vienez, slow fox, quick step, samba, cha-cha,rumba, passo doble, salsa, merengue, rock’n’ roll. Alături de aceste stiluri clubul oferă și lecții de dans de inițiere pentru copii și pentru miri. Mirilor le este recomandat să se înscrie cu cel puțin șase săptămâni înainte de nuntă.

Tarife și categorii de vârstă

Prețul unui abonament lunar este de 80 de lei pentru copiii de 4-6ani, 100 de lei pentru copiii de 6-14 ani și 150 de lei pentru cei de peste 14 ani.

Mirilor nu li se cere să aibă nici un pic de experiență în domeniul dansului, iar durata unei ședințe este de 60 de minute.

Pachetele oferite sunt de 5 ședințe particulare care costă 400 de lei, 7 ședințe particulare de 560 de lei, iar 10 ședințe particulare costă 800 de lei. În pachetul de 5 ședințe se vor învăța noțiunile de bază ale dansului ales, iar în pachetul de zece ședințe se vor aprofunda noțiunile mai multor stiluri de dans. Tradițional, dansul mirilor este valsul vienez, dar mirii pot opta pentru oricare din dansurile menționate în funcție de preferințe. În plus, mirii pot opta pentru un spectacol de dans profesionist oferit de către coregrafi.

Antrenori de valoare

Cursanţii sunt îndrumaţi cu atenţie şi dedicare de Sabina Pop şi Cristian Tomşa, antrenori în cadrul Asociației de dans sportiv Rondo Dance. „Ne încântă faptul că oamenii caută plăcere și relaxare prin dans și noi încercăm să le oferim această plăcere”, declară antrenoarea Sabina Pop care dansează de zece ani, de la vârsta de opt ani, în ultimii cinci ani fiind coregrafă. Sabina a participat la diferite competiții naționale și internaționale aducând României titluri de valoare chiar și în străinătate, fiind desemnată campioană națională la secția latino.

Partenerul Sabinei Pop, Cristian Tomşa, antrenor în cadrul clubului Rondo Dance, este campion național timp de șapte ani consecutivi, participând la peste o sută de competiții și clasându-se constant pe primele poziţii.

Cornelia TAMAS

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE