Mureşenii, invitaţi să se solidarizeze cu familia Bodnariu Social
  • admin
  • 2 comentarii
  • 192 Vizualizări

Mureşenii, invitaţi să se solidarizeze cu familia Bodnariu

222Grupul de Inițiativă alcătuit din Bisericile Creștine Penticostale, Baptiste și Independente Târgumureșene și Mureșene, indiferent de etnie sau limba vorbită organizează duminică, 7 februarie, de la ora 12.12, în Piaţa Teatrului din Târgu-Mureş, un miting de solidaritate, protest şi mărturie publică ”În sprijinul Instituției Familiei și a Valorilor Creștine; pentru reîntregirea familiilor despărțite abuziv de Serviciul Barnevernet din Norvegia”.

Potrivit organizatorilor, manifestarea se bucură de sprijinul Protopopiatului Creștin Ortodox Târgu-Mureș, al Conferinței Transilvania de Sud a Bisericilor Adventiste de Ziua a Șaptea și al unor Biserici Reformate și Greco – Catolice din Târgu-Mureş.

Detalii despre miting au fost furnizate de Iacob Berghianu, reprezentant al Grupului de Iniţiativă. “Prin această acțiune se dorește a se arăta solidaritatea și sprijinul față de familiile de români – Bodnariu Marius și Ruth, Nan Dumitru și Mihaela, cât și față de celelalte familii aflate în evidența Ministerului Afacerilor Externe al României – afectate de deciziile flagrant abuzive ale Serviciului de Protecția Copilului ”Barnevernet” din Norvegia, luate cu încălcarea legilor internaționale privind drepturile omului și chiar a unor legi și reglementări norvegiene. Această acțiune reprezintă o formă de sprijin și impulsionare a autorităților române pentru rezolvarea acestor cazuri cu totul speciale, și, totodată, acțiunea este un protest public care exprimă insatisfacția vis-a-vis de ceea ce autoritățile române au comunicat, au întreprins și au realizat până în prezent în aceste drame de dimensiuni inimaginabile. De asemenea, credem și susținem că familia naturală este formată dintr-un bărbat și o femeie, iar copiii sunt parte a familiei, o binecuvântare primită, prin darul procreerii, de la Dumnezeu și nu sunt proprietatea statului”, a precizat Iacob Berghianu.

(Foto: radioconstanta.ro)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Cu cine din familia Bodnariu ? Copii sau parintii ? Adica copii sa fie batuti incontinuare si indoctrinati religios mai ceva ca in terorismul islamic ? Poate e bine sa prezentam si pozitia copiilor pe care statul Norvegian o apara !!! Toti am fost copii !

  • Asteptam „Grupul de Inițiativă alcătuit din Bisericile Creștine Penticostale, Baptiste și Independente Târgumureșene și Mureșene” sa organizeze activitati de genul acesta si la orfelinate, adaposturi pt oameni ai strazii, familii neajutorate, copiii abuzati, etc.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE