Cinci minori, daţi dispăruţi în aceeaşi zi. Ce a constatat Poliţia Recomandări zi de zi
  • admin
  • 0 comentarii
  • 170 Vizualizări

Cinci minori, daţi dispăruţi în aceeaşi zi. Ce a constatat Poliţia

555Poliţişti de la Postul de Poliţie Albeşti au fost sesizaţi telefonic luni, 15 februarie, la ora 17.36, de către un bărbat, cu privire la faptul că trei minori din cartierul Valea Albeştiului au plecat la joacă pe dealul din apropiere şi au dispărut.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat şeful Postului de Poliţie Albeşti şi echipa operativă din cadrul Secţiei nr. 10 de Poliţie Rurală Sighişoara. „Din verificările efectuate s-a stabilit că în aceeaşi zi, în jurul orei 14.00, trei minori, de 2, 4 şi 5 ani au plecat de la domiciliu, spre o zonă împădurită şi nu s-au mai întors. Au fost organizate echipe de căutare, la care au participat poliţişti, pompieri, jandarmi, dar şi societatea civilă care au efectuat căutări şi scotociri în zonă. După aproximativ 30 de minute de la declanşarea operaţiunilor de căutare, poliţiştii Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Sighişoara au găsit cei trei minori dispăruţi, în zona împădurită”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

În momentul în care minorii au fost găsiţi de poliţişti, aceştia le-au transmis că împreună cu ei s-au mai aflat alţi doi copii, de 2 şi 6 ani. „Echipele constituite în zonă au extins ariei de căutare şi s-a reuşit astfel, în jurul orei 18.08, identificarea celorlalţi doi minori. În momentul în care au fost găsiţi de poliţişti, cei cinci minori nu necesitau îngrijiri medicale, aceştia fiind încredinţaţi familiilor”, se menţionează în comunicat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE