PSD, criticat pentru absență Politic
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 138 Vizualizări

PSD, criticat pentru absență

Foto 1_site

Deputatul Clement Neguț a profitat, la conferința presă susținută la Tîrgu Mureș, și a criticat PSD pentru că a plecat din sală la votul privind încuvințarea arestării parlamentarului Nicolae Păun.
“Am îndrăznit să le aduc aminte de la tribună cum au stat până la 2 noaptea, acum vreo 6 luni, nu a mișcat unul din bancă, să voteze 6 cereri de urmărire penală, reținere și arestare a Elenei Udrea. PSD-ul nu a plecat din sală. Ieri s-au cărat așa subtil, iar la ultimul punct, pe cererea de arestare a domnului Nicolae Păun n-a mai fost cvorum. Cam acesta este respectul și fariseismul de care dau dovadă cei de la PSD-UNPR-PC”, a spus acesta.
De la un vot am ajuns la analiza chestiunii dacă Parlamentul ar trebui să dea sau nu aceste avize, iar deputatul e clar în favoarea taberei care susține că legislativul nu are de ce încuviințeze mandate de reținere și arestare.
“Nu are ce căuta în Parlamentul României o interferență între două puteri ale statutului: puterea judecătorească și cea legislativă. Ai greșit, justiția trebuie să își facă treaba”, a fost opinia deputatului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE