CSU Medicina scapă printre degete finalurile de set CSU Medicina CSŞ
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 123 Vizualizări

CSU Medicina scapă printre degete finalurile de set

voleiEchipa feminină de volei CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a cedat sâmbătă seara pe teren propriu cu scorul de 1-3 (25-16, 21-25, 17-25, 25-27) în fața campioanei Volei Alba Blaj. Partida din etapa a XVII-a a Diviziei A1 a fost una dintre cele mai bune făcute de mureșence pe teren propriu, un joc în care acestora le-a lipsit „tupeul”. Liderul campioantului care a pierdut doar 5 seturi în această ediție a cedat aproape fără replică primul act. Mureșencele s-au desprins din start cu un categoric 7-2, diferența de 5 puncte fiind înregistrată și la primul time-out tehnic și mărită la 16-8 la al doilea. Setul nu a avut practic istoric, mureșencele reușind să mențină ritmul până la final. Replica campioanelor era una de așteptat. După câteva schimburi echilibrate, acestea s-au desprins la 8-4 la primul timp tehnic al setului secund. Reveneire spectaculoasă a mureșencelor, care de la 6-11 au preluat conducerea după o serie incredibilă de 9 puncte, întreruptă apoi doar de două servicii greșite. Au urmat alte mingi foarte disputate și se părea că gazdele vor face față și vor câștiga și setul al doilea. De la 16-12 la al doilea time-ot însă, blăjencele au revenit la conducere și s-au desprins la 20-17. „Medicinistele” au reușit egalarea de două ori, dar nu au menținut ritmul și au cedat cu 21-25.

Resemnare și revenire doar aproape reușită
Setul al treilea a fost controlat de oaspete, care s-au distanțat din start la 7-3. Mureșencele nu au mai reușit decât o revenire până la maxim 4 puncte pe parcurs, dar au cedat destul de ușor un set în care oaspetele și-au asigurat un punct în clasament. Debutul setului patru a fost unul deosebit de reușit pentru elevele antrenorilor Atanas Petrov și Ciprian Dârnescu. După 5-0 și 8-3 la primul time-out, acestea s-au desprins la 16-9 la al doilea și se părea că jocul se îndreaptă spre set decisiv. Două atacuri ratate de Kecman au dus la schimbarea acesteia dar a readus echipa din Blaj în joc. Aceasta a redus încet, încet diferența și a egalat la 20. Mureșencele au reușit însă trei puncte consecutive și au avut apoi trei mingi de set. După mingi contestate pe rând de ambele formații, blăjencele au valorificat prima oprtunitate de a închide meciul cu alte 3 puncte în contul lor, în urma unui atac trimis de mureșence în afara terenului. Obținerea cel puțin a unui punct ar fi dat speranțe pentru recuperarea diferenței față de Știința Bacău, care s-a desprins pe locul 5, la 4 puncte în fața mureșencelor. Acestea se pot apropia în etapa viitoare, când vor juca la Rapid, iar băcăuancele la Târgoviște, dar tot va rămâne un punct. Acesta ar putea fi recuperat în următoarea, în cazul când ar învinge pe teren propriu Dinamo, iar băcăuancele întâlnesc campioana.
La CSU Medicina au evoluat: Nikoleta Perović, Roxana Iancu, Ivana Zburova, Olivera Medić, Samara Franchin, Sofia Medic, Andreea Ispas- libero, Ljubica Kecman, Andreea Petra, Luiza Varga, Alexandra Babaș, Laura Molnar- libero.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE