5 medalii pentru popicarele U18 de la Electromureș Romgaz Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 245 Vizualizări

5 medalii pentru popicarele U18 de la Electromureș Romgaz

popiceEchipa popicarelor junioare a Clubului Sportiv Electromureș Romgaz Târgu-Mureș au cucerit 5 medalii, 1 de argint și 4 de bronz în cadrul finalelor campionatului Național la probele individual clasic, sprint și tandem, disputate la sfârșitul săptămânii pe arena Siderurgica din Hunedoara. Lotul târgumureșencelor condus de vicepreședinta Antal Matilda și pregătit de antrenorii Orosz István și Seres Jozsef a fost alcătuit din 8 sportive: Papp Gyopár, Fekete Réka, Gáll Beátrix Timea, Melisa Leonida Ungureanu, Seres Bernádett, Ana-Maria Poetașu, Lörinczi Vivien Tamara și Abram Monika Krisztina. În cele trei probe de concurs junioarele mureșene au obținut cele mai bune rezultate în cea de Sprint, unde Lörinczi Vivien a cucerit singura medalie de argint, iar colega sa, Gáll Beátrix Timea a urcat pe treapta a treia a podiumului, alături Oana Corduneanu, de la formația gazdă. Titlul a revenit Mariei Ciobanu, componentă a echipei Siderurgica Hunedoara. Aceasta a cucerit în această probă al doilea titlu național, după cel din proba de Individual clasic, unde a obținut un rezultat de 531 de popice doborâte. Cu 506 p.d., jucătoarea mureșencelor Melisa Ungureanu a obținut medalia de bronz, fiind devansată și de Elena Vișan, de la Conpet Petrolul Ploiești, care a reușit să doboare 511 „bețe”.

Ultima probă a adus medalii tuturor
Proba de tandem a adus alte două medalii de bronz, astfel încât toate cele șapte componente ale echipei mureșene au devenit medaliate. Proba a fost câștigată de ploieștencele Elena Vișan și Ana Costache, argintul de reprezentantele clubului Rapid București, Oana Duță Bucur – Denisa Mihaela Marin, iar cele două perechi mureșene de pe treapta a treia a podiumului au fost alcătuite de Fekete Réka – Papp Gyopár și Ana-Maria Poetașu – Abram Monika.
Finalele de la Hunedoara au constituit o competiție utilă înaintea participării României la Campionatele Mondialele pentru junioare U18 și U23, care vor avea loc la Novigrad (Croația), în perioada 14-23 mai 2016.

popicePopicarii adaugă o medalie la cele cucerite de fete

După întrecerea fetelor, arena hunedoreană a găzduit întrecerile masculine ale aceleiași categorii. Lotul de juniori ai clubului Electromureș, însoțiți de antrenorul Seres Jozsef a fost alcătuit din Lukács Örs Levente, Horváth Zoltán și Szász Attila Alfred. Singura medalie pentru mureșeni a fost una de bronz, cucerită în ultima zi de Horváth Zoltán, la proba de tandem, în cuplu cu sportivul Cosmin Stângă, de la Siderurgica Hunedoara.
În ziua debutului competiției s-au desfășurat probele individual clasic și sprint. În proba individual clasic, Horváth Zoltán a ratat de puțin podiumul, cu un reyultat de 517 popice doborâte, la doar cinci popice de medalia de bronz. Proba a fost câștigată de Bogdan Sima, de la Siderurgica Hunedoara, cu 530 p.d. Popicarii mureșeni nu au reușit să urce pe podium nici la proba de sprint, câștigată tot de
hunedoreni, prin sportivul Florin Miloș.
La tandem, au câștigat sportivii Mădălin Mănoiu-Răzvan Ștefănuț Țăposu, de la CS Atletic Fieni.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE