Canotorii mureșeni, record de titluri la Naționale Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 822 Vizualizări

Canotorii mureșeni, record de titluri la Naționale

hargau-iclanzanCanotorii Clubului Sportiv Mureșul Târgu-Mureș au cucerit patru titluri naționale și o medalie de bronz, reușind și un meritoriu loc V în cadrul Campionatului Naţional de Ergometru, individual şi echipe, desfășurat la sfârșitul săptămânii în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din Botoşani. La competiția organizată de Federaţia Română de Canotaj împreună cu CS Botoşani au participat peste 300 de canotori, juniori şi seniori, reprezentând 21 de cluburi sportive, care s-au întrecut pentru titlurile de campioni naţionali în 30 de probe. Lotul pregătit de antrenoarea Claudia Balint a reușit la această ediție cea mai bună performanță în aceste întreceri, fiind prima ediție în care s-au cucerit patru medalii de aur. Primul titlu de campioni a fost cucerit de perechea Constantin Hârgău-Viorel Iclănzan (foto 1), în proba de dublu a juniorilor. Primul este component al Centrului Național Olimpic de juniori și anul trecut a participat la Campionatul Mondial al juniorilor din Brazilia, unde a obținut un loc II în aceeași probă de dublu.

campioniUn alt echipaj de dublu care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoria ușoară a juniorilor a evoluat în compenența Tarcza Zarug Marc Amon-Paul Covrig (foto 2). Campioană națională în proba se simplu a junioarelor III este și Ancuța Ungurean (foto 3)
ancuta_ungureanLocul III și medalia de bronz s-a obținut în proba de dublu a junioarelor III, prin Beatrice Moldovan și Haja Roxana, iar al patrulea titlu a fost cucerit în proba de dublu a senioarelor cu echipajul alcătuit din Szasz Timea și Alexandra Gorea (foto 4).

szasz timea_elexandra goreaDeși au ratat podiumul, o evoluție meritorie a avut și echipajul pe patru a juniorilor II al clubului, în componența Andrei Oltean, Dorin Rad, Kali Arnold, Vlad Barta
Tot la Botoşani, în preziua întrecerilor a avut loc Adunarea Generală Ordinară, unde au fost invitate cele 34 de structuri sportive afiliate federaţiei, care au prezentat rapoartele anuale de activitate pentru anul 2015, precum şi bugetul şi planul de activitate pentru anul 2016.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE