O nouă investiție Darina în Aleea Carpați Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 1181 Vizualizări

O nouă investiție Darina în Aleea Carpați

A darinaLocatarii din cartierul târgumureşean Aleea Carpați au noi oportunități pentru cumpărăturile de zi cu zi. Magazinul Darina funcționează acum într-o locație modernizată și mărită, cu o gamă largă de produse, unele marcând o premieră pentru oferta Darina.

Noul magazin Darina funcționează acum pe o suprafață de aproximativ 350 metri pătraţi, oferind cumpărătorilor mai mult spațiu, confort și produse noi.

La intrarea în magazin îți atrage privirea vitrina modernă a raionului de legume-fructe, unde gama largă de produse proaspete îi poate mulțumi și pe cei mai exigenți cumpărători. Oferta de produse tradiționale este completată și cu legume sau fructe exotice, cum ar fi mango, avocado sau ananas. De asemenea, din raionul de legume-fructe, foarte bine pus la punct, nu lipsesc trufandalele.

B darina

Un raion pe care nu îl poți ocoli este cel de mezeluri și lactate. Aici sunt multe produse tradiționale care te îmbie, dar, în mod special, e de remarcat urda proaspătă, dulce, numai bună pentru pus în clătite.

Chiar lângă raionul de mezeluri și lactate, ca în multe magazine Darina, funcționează o rotiserie, unde carnea proaspătă de pui sau porc este prăjită cu multă pricepere. Aici aveți rezolvată și problema garniturii, pentru că puteți găsi cartofi prăjiți. Iar pentru ca cercul unei mese bune să fie închis, la câțiva pași aveți expuse murături din cele mai gustoase.

Ca o premieră pentru supermarket-urile Darina, de la magazinul din Aleea Carpați puteți cumpăra, de acum, salate proaspete și delicioase precum: beuf, orientală, ciuperci cu maioneză etc.

Pentru amatorii de deserturi mai speciale sunt de remarcat congelatoarele cu fructe, ambalate sau vrac, de unde se pot cumpăra vișine, afine, căpșuni sau mure, adică un toping exelent pentru plăcinte sau torturi. Tot aici găsiți legume congelate. Ar fi de adăugat că fructele și legumele congelate sunt o sursă foarte bună de vitamine, deoarece prin congelare acestea își pierd foarte puțin din proprietățile nutritive.

C darina

Și pentru că e vorba despre sănătate, trebuie amintit faptul că în magazin există și un stand cu numeroase produse sănătoase, o parte chiar certificate BIO.

Ar mai fi de amintit că atât la prima oră, cât și în orice parte a zilei, din magazin puteți cumpăra cafea fierbinte, prăjituri proaspete sau alte produse de patiserie.

În fața magazinuluI Darina din Aleea Carpați va funcționa în curând, când vremea se va mai încălzi puțin, o terasă rustică, ideală pentru o poveste lângă o gustare bună, o cafeluță caldă, sau o bere rece. Poftiți de vă convingeți!

Florin Marcel SANDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE