Vezi ce-ți rezervă astrele azi Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 150 Vizualizări

Vezi ce-ți rezervă astrele azi

61785636

Horoscop 16 martie 2016 – Berbec

Pregătești o călătorie ce va avea loc cândva în perioada următoare, dar plecarea respectivă implică o întreagă serie de sarcini premergătoare pe care nu le poți amâna. Ori, o zi liberă înseamnă, de fapt, o altă zi întreagă de muncă în avans, ori e nevoie de o planificare din timp pentru ca toate să mearga de minune, dar cu cât ești mai prudent și mai organizat dinainte, cu atât călătoria în sine se va desfășura mai bine, deci nu lăsa nimic fără să-l treci în revisăa. Folosește cu cap răgazul rămas până în ziua plecării.

Horoscop 16 martie 2016 – Taur

Exact lucrul către care arăți cea mai mare suspiciune poate fi de fapt cel mai norocos aspect al acestei zile, ca atare nu refuza o șansă doar pentru că, momentan, nu-ți inspiră încredere. Poate e o situație dificilă, la început, dar care ar putea lua o turnură excelentă după primele etape și, dacă-i spui nu acum, s-ar putea să regreți amarnic că ai dat singur cu piciorul norocului. Nu refuza nimic din ceea ce ți se oferă azi, folosește-te de orice prilej, chiar dacă nu-ți place la început! Lucrurile bune nu se văd din prima.

Horoscop 16 martie 2016 – Gemeni

Cuvinte precum speranța, credința, visare sunt la ordinea zilei azi, pentru că tot ce îți dorești tu cel mai mult se va materializa cândva, dar nu chiar acum pe loc. Poate fi vremea miracolelor, deci îndrăznește să transmiți spre cer toate dorintțele tale imense, cu încredere maximă că se vor împlini. Stai puțin de vorbă cu inima ta și descoperă ce anume îți dorești tu cel mai mult, apoi scrie acea dorință pe un bilet sau transmite-o cu gândul în univers sau împărtășește-o celui mai drag prieten, pentru că este ziua când multe vise prind contur. Odată împărtășită dorința, practic ai pornit deja pe drumul care duce direct spre împlinirea ei: vizualizeaz-o ca și cum ar fi deja realizată!

Citeste continuarea pe teotrandafir.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE