Horoscop 24 martie, vezi ce îți rezervă astrele azi Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 450 Vizualizări

Horoscop 24 martie, vezi ce îți rezervă astrele azi

horo

Horoscop 24 martie 2016 – Berbec

Te-ai fixat pe un anumit rezultat pe care il astepti si nu vrei pentru nimic in lume sa te mai gandesti si la alte variante. Aceasta atitudine incapatanata sau rigida te poate tine departe de o multime de alternative care ar putea fi mult mai bune si mai profitabile, ca atare renunta la anumite asteptari, la o programare foarte stricta pe care ti-ai facut-o candva, si accepta schimbarile din mers. Nici nu stii cum se iveste altceva mult mai bun, dar daca tu esti concentrat pe un singur scop, risti sa-l ratezi, visand doar la cel deja stabilit.

Horoscop 24 martie 2016 – Taur

Esti neglijent cu chestiunile financiare si ai tendinta de a le trata cu indiferenta, ca si cum nu te-ar preocupa, dar aceasta atitudine poate fi paguboasa. Daca nu te trezesti la timp, ori nu calculezi corect unele sume, ori accepti sa cumperi un obiect fara sa te uiti la pret sau la calitate, ori bati palma pentru o afacere fara sa te informezi atent cu privire la adevarata valoare a acelei tranzactii, ca atare poti face gafe majore cu banii tai, si totul doar pentru ca ai impresia, la prima vedere, ca totul e banal, lipsit de riscuri, subestimand gravitatea anumitor situatii. O infima eroare de calcul poate avea efecte grave mai tarziu, deci nu te juca asa cu banii!

Horoscop 24 martie 2016 – Gemeni

Esti multumit de cursul anumitor evenimente, chiar daca inca nu se petrece nimic iesit din comun, dar aceasta normalitate e binevenita. Trateaza orice hop, orice impas, orice obstacol care se mai iveste in calea ta ca pe ceva absolut firesc in evolutia ta spre succes, nu-i da mai multa importanta decat merita. Cu calm, cu rabdare, cu intelepciune, depasesti orice hop cu usurinta, ca atare nu te crampona de nimicuri, doar pentru ca nu sunt asa cum le doreai. Viata merge mai departe cu naturalete, si la fel merita sa faci si tu: traieste totul bucuros, convins ca, de aici, ai mai invatat ceva util pentru viata!

Horoscop 24 martie 2016 – Rac

Rareori esti atat de optimist si de entuziast, dar te afli intr-un moment al anumitor planuri care te motiveaza la maxim. Ai convingerea ca toate merg ca pe roate, ca inaintezi repede si bine spre ceea ce ti-ai propus, iar la originea acestei evolutii excelente se afla nimic altceva decat increderea ca totul va fi bine. Toate lucrurile se aseaza acolo unde trebuie, atunci cand trebuie, semn ca esti sustinut pe toate planurile ca scopul tau sa fie atins mult mai repede, deci mentine acest ritm alert si mai ales acest tonus ridicat, pentru ca succesul visat e din ce in ce mai aproape. Gandeste pozitiv si continua!

Horoscop 24 martie 2016 – Leu

Rutina de zi cu zi iti consuma toata energia incat nu mai apuci sa te ocupi de nimic altceva decat de chestiuni administrative prin dosare si de restantele care isi asteapta randul. Daca ti-ai planificat ceva mai interesant pentru astazi, va trebui sa amani pe altadata, pentru ca acum trebuie sa aduci la zi maruntisurile pe care le-ai tot amanat in ultima vreme. Dupa ce scapi de ele, te poti gandi si la alte lucruri, dar, pentru o fire activa ca tine, e frustrant sa bata pasul pe loc cu astfel de fleacuri. Cineva trebuie sa le onoreze si pe acestea.

Horoscop 24 martie 2016 – Fecioara

Cine te are pe tine azi in echipa de lucru, are numai de castigat, pentru ca sfaturile primite de la tine se vor dovedi a fi salvatoare. Impartasesti cu drag ceea ce stii fara a astepta nimic in schimb, pentru ca aceasta este forma in care intorci si tu celor din jur ceva din serviciile pe care ti le-au oferit acestia cu alte ocazii. Esti un consilier intelept care ofera cele mai inteligente solutii chiar si la cele mai complicate probleme, pentru ca privesti lucrurile logic si impartial. Ceilalti ar trebui sa-ti urmeze indrumarile, pentru ca sunt sfaturi bune!

Horoscop 24 martie 2016 – Balanta

Vestea care soseste azi iti strica buna dispozitie, dar si planurile pe care le aveai in gand, deci trebuie sa te pregatesti pentru o schimbare brusca. Nu-ti convine ceea ce auzi, dar ai putea totusi sa te consolezi cu ceea ce ti se ofera in schimb, chiar daca nu e deloc la nivelul asteptarilor tale. Tot e ceva decat deloc, dar spiritul tau critic nu poate sta degeaba. Ai ceva de comentat, de criticat, judecatile tale pot fi aspre, poate corecte si binemeritate la urma urmei, dar ele nu vor schimba cu nimic sensul negativ in care au luat-o lucrurile. In cele din urma, vei accepta infrangerea.

Horoscop 24 martie 2016 – Scorpion

Atragi alaturi de tine persoane fara experienta, incepatoare in unele domenii, care te privesc cu admiratie, asteptand mult de la tine. Vor un sfat, o indrumare, o lectie de viata, semn ca iti apreciaza experienta sau superioritatea in unele planuri. Tu ai ce sa le impartasesti, stii atatea, ca atare te vei dedica lor cu inima deschisa, dornic sa transmiti mai departe ceea ce stii. Nimic nu e mai incantator decat sa vezi oameni care nu stiau nimic atunci cand au venit la tine, ca pleaca de aici cu lectia invatata, fiind cu ceva mai intelepti decat la inceput. Poti fi un profesor excelent pentru ceiHoroscop 24 martie 2016 – Sagetator

Muncesti cu sarg, constient ca rezultatele unui proiect la care iti aduci contributia depind numai si numai de fortele tale. Detii toate resursele necesare unui succes deplin: si chef de munca, si energie, si rabdare, si ambitie, si mijloacele concrete de a pune in practica ceea ce ai cladit pana acum la nivel teoretic, deci nu mai e decat o chestiune de timp pana se vad roadele muncii tale. Esti pe drumul cel bun, apar suficiente stimulente pe parcurs care iti confirma faptul ca ceea ce ridici cu mainile tale e de valoare si va avea efectele scontate la final, deci nu te opri: punctul final nu e departe!

Horoscop 24 martie 2016 – Capricorn

E foarte stimulativ anturajul in care te afli azi, pentru ca te ambitioneaza sa dai tot ce ai mai bun din tine, sa nu astepti, sa actionezi acum si aici, pentru ca acesta e momentul perfect pentru o initiativa de zile mari. Detii toate resursele pentru a reusi ce ti-ai propus si ai mare noroc de un grup de colaboratori foarte buni care te imping de la spate si isi aduc si contributia la scopul final. Pe cont propriu, fiecare separat, rezultatele nu ar fi aceleasi, dar, unindu-va cu totii fortele, ritmul va creste, inaintand impreuna spre reusita!

Horoscop 24 martie 2016 – Varsator

Ca sa poti depasi starea de timiditate crescuta, ai avea nevoie de o garantie, de ceva cert pe care sa te poti baza. Atat timp cat nimeni nu ti-o ofera, parca ai calca pe coji de oua, permanent speriat de ce s-ar putea intampla. Lupta cu aceste emotii negative, pentru ca si ele pot fi sursa unor evenimente neplacute, deoarece atunci cand abordezi o actiune sigur pe tine si fara nicio frica, nimic nu te mai poate intimida. Informatia menita sa-ti alunge teama poate aparea!

Horoscop 24 martie 2016 – Pesti

Afacerile tale ar trebui sa cunoasca azi o ameliorare, poate pentru ca gasesti noi idei profitabile care iti vor asigura un venit in crestere. Clientii vor aprecia ceea ce le oferi, poti primi felicitari si laude sincere, ceea ce devine motivant sa te implici si mai mult in ceea ce faci. Esti mandru de ceea ce iese din mainile tale sau din mintea ta si, cat timp apar si aprecieri, dar si bani deopotriva, esti capabil de reusite si mai grozave! Cum sa nu lucrezi cu pasiune cand vezi bucurie si placere in ochii celor carora le dedici munca ta?

Horoscop oferit de Acvaria.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE