Share

Home / Administratie / Noutăți în organizarea alegerilor

Noutăți în organizarea alegerilor

C lucian goga prefectPrefectul județului Mureș, Lucian Goga, a declarat miercuri, 30 martie, în şedinţa Colegiului Prefectural Mureș, că un obiectiv important al Programului de Guvernare îl reprezintă organizarea alegerilor din vară. Acesta a anunțat că cererile pentru urna mobilă se pot depune și în ziua alegerilor. „Un obiectiv important este în acest an organizarea alegerilor, este un proces complex, suntem în calendar, urmărim calendarul alegerilor. Până la ora la care vorbim, toate etapele din calendarul alegerilor au fost îndeplinite. Ca și noutate, cererile pentru urna mobilă se pot depune și în ziua alegerilor. În rest, procesul electoral este bine reglementat, Hotărârile de Guvern nr. 51, 52, 53. Instituția Prefectului dispune de bugetul necesar organizării în bune condiții a alegerilor. Avem un deficit minor de informaticieni pe care îi vom identifica cu siguranță. Serviciul de Telecomunicații Speciale a instruit și a verificat printr-o testare a cunoștințelor 118 operatori care sunt necesari în procesul electoral. Vom aduce 18 tone de hârtie necesare tipăririi buletinelor de vot”, a declarat Lucian Goga.

Share

1 comentariu

  1. Nenea prefectule !Noutati sint foarte multe!Cea cu urna volanta este o “nimica toata”.Sint alte noutati “grele”.Dar prefectul in alegeri are un rol insignifiant,El trebuie sa asigure BANII NECESARI SA AJUNGA ASA CUM SCRIE LEGEA PENTRU MEMBRII COMISIILOR SI PENTRU CITE ZILE SCRIE LEGEA SI NU CITI BANI S-AU DATA DE LA BUGET.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Investiţii de mare amploare în Sângeorgiu de Mureş. Cea de-a zecea stradă se modernizează în acest an!

Săptămâna aceasta, Primăria comunei Sângeorgiu de Mureș a început  reabilitarea celei de-a zecea străzi din …

Share
Share