Share

Home / Social / Adunarea de Instruire Districtuală Rotary, la Târgu-Mureș

Adunarea de Instruire Districtuală Rotary, la Târgu-Mureș

12909639_820037324795320_3564295289590361700_oRotary District 2241 România și Republica Moldova organizează în zilele de 1 și 2 aprilie, la Târgu-Mureș, Adunarea de Instruire Districtuală și Seminarul de Membership, un eveniment dedicat secretarilor, trezorierilor și președinților de comisii din comitetele Cluburilor Rotary din Districtul 2241.

Guvernatorul districtual, Daniel Tănase, a transmis vineri, 1 aprilie, în deschiderea Adunării, că tematica celor două zile este centrată pe probleme de secretariat, pe subiecte legate de trezorerie, dar nu va lipsa membership-ul. „O să avem două zile minunate pentru că ne reîntâlnim. Primul obiectiv al întâlnirilor noastre este regăsirea prietenilor în Rotary. Pe parcursul acestor două zile, vom avea ocazia să schimbăm informații, să exprimăm opinii, să trăim emoții și de această dată, spre deosebire de seminarul de pregătire a echipei districtuale și a președinților aleși, este de așteptat ca între noi să se afle mai mulți secretari din anul următor, mai mulți trezorieri, responsabili cu membership-ul sau coordonatori ai altor comisii din cluburi. Tematica acestor două zile este centrată pe problemele de secretariat, pe subiecte legate de trezorerie, dar nu va lipsa membership-ul, pentru că Seminarul de Membership este un element distinct și un eveniment pe care noua echipă trebuie să-l organizeze conform cerințelor rotariene”, a precizat Daniel Tănase.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ajutorul pentru nou-născuţi, amânat la Târgu-Mureş

Conducerea Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş a transmis, zilele trecute, o …

Share
Share