Home / Administratie / Bonificaţii pentru contribuabilii din Iernut

Bonificaţii pentru contribuabilii din Iernut

Distribuie

bonificatii iernutConducerea Primăriei oraşului Iernut aduce la cunoştinţa contribuabililor că în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 8/2016, pentru anul 2016, primul termen de plată a impozitului (taxei) pe clădiri, impozitului (taxei) pe teren, respectiv a impozitului (taxei) asupra mijloacelor de transport se prelungeşte de la 31 martie 2016 la 30 iunie 2016.

Potrivit primarului oraşului Iernut, Ioan Nicoară, a fost prelungit cu două luni, de la 31 martie 2016 la 31 mai 2016 şi termenul până la care persoanele fizice şi juridice care deţin mijloace de transport radiate din circulaţie până la 31 decembrie 2015 au obligaţia să depună o declaraţie în acest sens, însoţită de documente justificative, la compartimentele de specialitate ale autorităţilor locale. “O altă modificare vizează prelungirea cu două luni, de la 31 martie 2016 la 31 mai 2016, a termenului până la care persoanele fizice care au în proprietate clădiri cu destinaţie mixtă sau nerezidenţială pot depune declaraţia privind destinaţia clădirii. Tot cu două luni, până la 31 mai 2016, se prelungeşte şi termenul până la care persoanele juridice pot depune declaraţia privind clădirile pe care le deţineau în proprietate la data de 31 decembrie 2015, destinaţia şi valoarea impozabilă a acestora. Reamintim că la Iernut consilierii locali au decis ca bonificaţia pentru plata integrală în termenele menţionate mai sus a impozitelor şi taxelor locale să fie de 10% pentru persoanele fizice şi 5% pentru persoanele juridice”, a precizat Ioan Nicoară.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO: Paradă militară la Târgu Mureș, de Ziua Națională a României

Distribuie Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş a marcat vineri, 1 decembrie, Ziua Națională a României, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.