VIDEO: Dorin Florea şi-a anunţat candidatura. Ce a declarat primarul Politic
  • alex.toth
  • 7 comentarii
  • 383 Vizualizări

VIDEO: Dorin Florea şi-a anunţat candidatura. Ce a declarat primarul

111
Primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, a anunţat miercuri, 20 aprilie, cu ocazia unei conferinţe de presă susţinută în faţa Primăriei, că va candida pentru un nou mandat de primar la alegerile locale din 5 iunie 2016.

În scurta sa alocuţiune susţinută în faţa mass media locală, Dorin Florea a explicat că va candida independent, cu susţinerea Partidului Naţional Liberal şi a mediului universitar şi cultural din municipiu. „Vă anunţ într-un mod cât se poate de clar, scurt, şi la obiect, că am hotărât să candidez pentru următorul mandat, pentru că sunt lucruri atât de multe şi atât de importante încât e o provocare la care nu pot lipsi, iar în momentul în care instituţiile de cultură, de învăţământ, şi toţi cei cu care într-adevăr am dus oraşul înainte m-au determinat să iau această decizie, o onorez. Sunt multe lucruri de făcut, vreau să sărbătorim cum se cuvine şi cei 400 de ani de la atestarea oraşului liber, dar ţin neapărat să fiu alături de voi, să făurim ceea ce înseamnă oraşul sigur, un oraş fără conflicte, un oraş care la cel puţin 100 de ani ce înseamnă 2018 de la Marea Unire, să simtă România că într-adevăr Târgu-Mureş este un oraş european. Le mulţumesc şi românilor şi maghiarilor care m-au încurajat să merg mai departe, mulţumesc Partidului Naţional Liberal care e alături de mine şi mă susţine”, a afirmat Dorin Florea.

„Candidez independent pentru a respecta pe toată lumea şi mai ales şi criteriile la care s-au angajat unele formaţiuni”, a adăugat Dorin Florea.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Ai profitat de un electorat prostit, si uneori chiar prost. Stiai ca se voteaza etnic, erai un „candidat sigur”, de asta te-a luat Blaga drept locotenent fidel. Vezi, te mai tine in brate? Cine te sprijina? Universitarii? Piticul de le Drept? Pentru ca-i finantezi din banii contribuabilililor ma. Ai facut ce ai vrut din orasul asta. Primaria parca era firma ta, ai venit cu ea de acasa. Culmea ironiei, ala micu’, manageru’, care era mai tupeist la spaga decat tine, e azi mai departe de zabrele decat esti tu.

  • Felicitari. Ati mai candidat ca si independent. Pentru a atrage investitii in oras a trebuit sa alegeti partidul aflat la guvernare PSD. Pana cand incepeti campania va rog sa faceti acele pliante cu realizarile. Adica cum a fost si cum s-a transformat . Multa lume este tentata sa uite si sa i se para prea putin. Succes.

  • Ioane la patrat sa crapi de oftica pupincuristule ca nu reusiti rapandulelor sa ajungeti la primarie sa ne duceti inapoi cu 50 de ani. Forza Florica pe ei pe mama lor.

  • Palavre,nu ai facut nimic ,cas, masini ,zilele Tg.Mure,care sau lasat cu chefuri.Borduri si trotuare.Investitii zero,locuri de munca zero,sa mergi sa vezi Clujul.De ce nu pleci ,esti ridicol ,la fiecare mandat ai spus ca este ultimul,minciuni.Crezi ca fara tine nu merge orasul ,mai rau de atat nu se poate.Pacat de Dobre ca apare langa tine.Lumea nu te mai suporta.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE