Share

Home / Invatamant / Finanţări pentru proiecte de învăţământ

Finanţări pentru proiecte de învăţământ

invatamantPrimăria municipiului Târgu-Mureş anunţă, pentru semestrul II al anului 2016, concurs de proiecte pentru sprijinirea acţiunilor instituţiilor de învăţământ.

Obiectivul general al acestui program de finanţare îl constituie dezvoltarea unor parteneriate durabile între instituţii de învăţământ, precum şi promovarea acţiunilor educative şi extraşcolare ale unităţilor de învăţământ din municipiul Târgu-Mureş. “Ghidul de finanţare şi cererile de finanţare se găsesc pe pagina de web www.tirgumures.ro. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la la telefon 0365-882.066, persoană de contact Sztancs Erzsebet. Termenul limită de depunere a cererilor de finanţare pentru semestrul II, iulie- decembrie, al anului 2016 este – 30 mai 2016”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Etapa zonală a concursului ,,Fascinația Copilăriei”

Biblioteca Municipală Reghin a găzduit miercuri, 27 noiembrie 2019, activitatea metodică a Cercului pedagogic, clasa …

Share
Share