Ungvári Evelyn, pas decisiv spre Strasbourg Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 254 Vizualizări

Ungvári Evelyn, pas decisiv spre Strasbourg

Tânăra jucătoare de tenis de masă a Clubului Sportiv Școlar Târgu-Mureș Ungvári Evelyn a făcut la sfârșitul săptămânii un pas important pentru calificarea la Campionatul European pentru minicadeți (11-12 ani), care se va desfășura în luna august în Franța, la Strasbourg. Eleva antrenorului Romeo Lupașcu a câștigat la sfârșitul săptămânii Cupa Prămăverii, disputată în localitatea timișeană Dumbrăvița, prima competiție din cele două (al doilea este Cupa Federației, în luna august) în urma cărora se stabilesc loturile naționale care vor face deplasarea în Franța.

Concursul de la Dumbrăvița s-a desfășurat pe două secțiuni, una pentru jucătorii de 11 ani și mai mici, a doua pentru cei de 12 ani, atât la băieți, cât și la fete. Fiind de doar 11 ani, Ungvári Evelyn s-a impus la categoria mică, unde a pornit din poziția de primă favorită, fiind clasată pe primul loc în competiția internă. Deși nu s-a aflat într-o formă deosebită, mureșeanca a câștigat toate partidele, chiar dacă 4 dintre acestea s-au încheiat în set decisiv, cu 3-2. Această performanță i-a asigurat un loc în lotul național, dar Evelyin va trebui să confirme la Cupa Federației din luna august.

 

IMG_0785Un podium surpriză la categoria 12 ani

Chiar dacă nu s-au apropiat de podium, rezultate notabile au mai obținut și Adorjáni Csilla, clasată pe locul 10 și Grif Maria, locul 16.

Surpriza plăcută a venit la categoria de 12 ani, unde o altă târgumureșeancă, Cezara Boeriu a urcat pe treapta a treia a podiumului, performanță reușită în urma unor victorii în fața unor jucătoare clasate mai bine decât ea în clasamentul intern. Rezultatele deosebite ale fetelor de la Clubul Sportiv Școlar au venit ca urmare a unui program de pregătiri zilnice și intense, deseori cu câte două antrenamente zilnic, program care va continua în același ritm în vederea participării la Cupa Federației. Până atunci însă, Evelyn va mai avea un alt important test de trecut, competiția Top 12 la juniori 3, care se va disputa în perioada 11-12 iunie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE