Home / Politic / Claudiu Puiac: „UNPR Mureş, partener de încredere pentru viitoare alianţe”

Claudiu Puiac: „UNPR Mureş, partener de încredere pentru viitoare alianţe”

111La puţin timp după ora 21, la sediul de campanie al UNPR Mureş atmosfera era destul de degajată, aproximativ 10 persoane din staff-ul progresiştilor urmărind la un video-proiector situaţia alegerilor prezentată de televiziunile naţionale. „Pentru UNPR Mureş, ziua votului este o zi plină de speranţă, este o zi plină de aşteptări. Când vom avea rezultatele votului se va vedea munca mea de trei ani în calitate de preşedinte al UNPR Mureş. Eu sper să atingem un scor de 6-7% în judeţul Mureş, targetul pe care noi ni le-am stabilit, şi sper să câştigăm şi câteva primării. Aşteptăm cu sufletul la gură şi vom vedea în decursul acestei nopţi dacă munca noastră a dat roade sau va trebui să regândim planul politic pentru UNPR Mureş”, a declarat dr. Claudiu Puiac, preşedintele UNPR Mureş.

De asemenea, liderul progresiştilor mureşeni a subliniat că UNPR a fost şi rămâne un partener serios pentru eventuale alianţe politice. „UNPR a fost un partid care întotdeauna a urmărit legea, siguranţa şi ordinea cetăţenilor, un partid care s-a preocupat pentru dezvoltarea unor comunităţi locale durabile şi puternice, un partid care într-adevăr se gândeşte la progresul României. UNPR Mureş va fi mai departe un partener de încredere pentru toţi cei care vor să ne ia într-o alianţă. Noi nu ne vom trăda aliaţii, cu care vom stabili o anumită conduită politică de urmat în lunile viitoare. Sper din nou ca să ne atingem ţinta noastră şi să reuşim să devenim un pilon important în politica locală”, a menţionat dr. Claudiu Puiac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Accident cu o victimă, lângă Luduș

Joi, 2 decembrie, în afara localității Luduș, pe DN15E60, la kilometrul 30 + 300 de …