Editura „Edu”, 10 ani de nota 10 Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2591 Vizualizări

Editura „Edu”, 10 ani de nota 10

111Conducerea Editurii „Edu” din Târgu-Mureş, prietenul declarat al elevilor din România, a organizat vineri, 24 iunie, în incinta restaurantului Hotelului „Continental” din municipiu, un eveniment special pentru a marca împlinirea a 10 ani de activitate. Cu acest prilej, conducerea editurii, reprezentată de prof. dr. Ciprian Năprădean – director general, şi ec. Aurica Năprădean – director economic, au decernat tradiţionalele premii Edu celor mai buni angajaţi, precum şi diplome de apreciere tuturor colegilor.

112

Toţi angajaţii, „minunaţi şi importanţi”

Adept al sloganului „Bucuria de a învăţa”, ales şi pentru a fi motto-ul jocurilor educative realizate de echipa Edu, prof. dr. Ciprian Năprădean a transmis celor aproape 50 de angajaţi sincere mulţumiri pentru activitatea depusă în cadrul editurii. „Mă bucur că în sfârşit Editura „Edu” a împlinit 10 ani şi că trece din ciclul primar în ciclul gimnazial sau altfel zis a împlinit un deceniu. Am făcut lucruri interesante împreună, interesante gândindu-mă la faptul că acum 10 ani cu Aronică (Tecsi Aron – n.r.) stăteam în centru şi beam o limonadă la o terasă şi făceam planuri cum să sune primul soft. Mă rog, nu era chiar primul, deoarece primul a fost de Istorie şi a fost realizat împreună cu Ioana şi fratele meu”, a afirmat prof. dr. Ciprian Năprădean. „Vreau să vă mulţumesc şi să vă spun că sunteţi toţi până la urmă minunaţi şi toţi aţi contribuit la evoluţia firmei noastre şi e foarte greu să faci departajare, mai ales că pentru fiecare loc se „bat” trei-patru colegi. E greu să faci departajare, dar vreau să vă simţiţi toţi minunaţi şi importanţi pentru noi”, a transmis şi ec. Aurica Năprădean.

113

Cei mai buni dintre cei buni

Momentul culminant al serii l-a constituit premierea celor mai buni angajaţi, nu înainte ca prof. dr. Ciprian Năprădean să acorde Trofeul de fondator Edu lui Bogdan Horga, Pavel Horaţiu şi Tecsi Aron.

Premierea a continuat cu: Neluţu Zăhan – locul I în vânzări pe nivel şcolar, Florin Lazăr – locul I în vânzări pe nivel preşcolar, Marius Ober – locul II în vânzări pe nivel şcolar, Cosmin Strete – locul II în vânzări pe nivel preşcolar, Bogdan Horga – locul III în vânzări pe nivel şcolar, Bogdan Antal – locul III în vânzări pe nivel preşcolar şi Daniela Ştefan, Medves Emese, Szocs Robert şi Larisa Stoica – trofee pentru departamentul informatic.

114

Aniversare cu umor şi bună dispoziţie

Ca la fiecare eveniment marca Edu, umorul a fost la el acasă, soţii Ciprian şi Aurica Năprădean acordând numeroase diplome hazlii, cum ar fi: „Fantastic Edu – pentru colecţia de sticle de Fanta din jurul mesei”, „Nu ştiţi când e şedinţa? Pentru că vreau s-o prind la pescuit”, „Mă enervez rar, că mă ţine câteva luni” sau „Urăsc diplomele pentru că orice coşmar aş avea conţine în el câteva diplome”.

Fondul sonor al serii a fost asigurat de inegalabilul Florin Mândru „Dudu”, iar premierea a fost urmată de o petrecere de neuitat, „marca Edu”.

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE