Home / Administratie / Angajări la Curtea de Apel Târgu-Mureş
Curtea de Apel Targu Mures

Angajări la Curtea de Apel Târgu-Mureş

Distribuie
Curtea de Apel Targu Mures
Curtea de Apel Targu Mures

În condiţiile prevăzute de Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a posturilor vacante de grefier la instanţele judecătoreşti şi la parchetele de pe lângă acestea, aprobat prin HCSM nr.126/2007, cu modificările şi completările ulterioare, Curtea de Apel Târgu-Mureş organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a următoarelor posturi vacante de personal auxiliar de specialitate: 1 post de grefier cu studii superioare juridice la Tribunalul Harghita şi 1 post de grefier cu studii medii la Judecătoria Reghin

Potrivit preşedintelui Curţii de Apel Târgu-Mureş, judecătorul Florin Dima, concursul constă în susţinerea unei probe practice eliminatorii de verificare a cunoştinţelor de operare pe calculator şi a unei probe scrise de verificare a cunoştinţelor teoretice şi se va desfăşura conform următorului calendar: 10 septembrie 2016 – susţinerea probei practice eliminatorii de verificare a cunoştinţelor de operare pe calculator şi 11 septembrie 2016 – susţinerea probei scrise la disciplinele procedură penală, procedură civilă şi organizare judiciară. „Locul şi programul de desfăşurare a celor două probe se va stabili ulterior, în funcţie de numărul candidaţilor înscrişi la concurs, urmând a forma obiectul unui alt anunţ, care va fi adus la cunoştinţa candidaţilor în timp util”, a precizat judecătorul Florin Dima.

Tematica/bibliografia concursului, astfel cum au fost aprobate prin HCSM nr. 169/2016 (Anexele 1 şi 2), sunt afişate la sediul Curţii de Apel Târgu-Mureş şi publicate pe pagina de internet a instanţei, precum şi pe cea a Şcolii Naţionale de Grefieri.

Cuantumul taxei de înscriere la concurs este în valoare de 150 lei şi se achită la casieria instanţei, etajul I, camera 40.

La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc următoarele condiţii:

au cetăţenia română şi domiciliul în România;

au capacitate deplină de exerciţiu;

nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal şi se bucură de o bună reputaţie;

cunosc limba română;

sunt apte din punct de vedere medical pentru exercitarea funcţiei;

au studii superioare juridice;

posedă cunoştinţe de operare pe calculator.

Dosarul de înscriere la concurs se depune la secretariatul Curţii de Apel Târgu-Mureş, etajul I, camera 36, până la data de 15 iulie 2016, inclusiv (în zilele lucrătoare, în intervalul orar 10.00 – 12.00) şi va cuprinde următoarele documente:

cerere tipizată de înscriere la concurs;

actul de identitate, în copie;

certificatul de naştere şi, după caz, certificatul de căsătorie, în copie;

diploma de bacalaureat sau, după caz, de studii superioare, în copie;

certificatul de cazier judiciar;

certificatul de cazier fiscal;

caracterizarea de la ultimul loc de muncă sau, după caz, de la unitatea de învăţământ absolvită;

datele rezultate din evidenţa operativă a organelor judiciare;

curriculum vitae;

adeverinţă medicală din care să rezulte că persoana este aptă pentru exercitarea funcţiei;

chitanţa de achitare a taxei de înscriere la concurs.

Copiile de pe actele de stare civilă şi diploma de studii vor fi legalizate sau vor fi însoţite de actele originale, pentru certificare.

Rezultatele concursului vor putea fi valorificate pentru ocuparea posturilor ce se vacantează la nivelul Tribunalului Harghita şi Judecătoriei Reghin în termen de un an de la data afişării şi publicării acestora.

 

 

 

 

 

 


De asemenea, verificati

Depășiri ale pragului admis de particule în suspensie la Târgu Mureș

Distribuie În conformitate cu obligațiile legale, Primăria Municipiului Târgu Mureș informează locuitorii asupra faptului că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.