Concurență de 4 pe un loc la UMF Tîrgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1496 Vizualizări

Concurență de 4 pe un loc la UMF Tîrgu Mureș

 

Peste 1600 de dosare au fost depuse pe platforma online a Universității de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș, potrivit informațiilor furnizate de Departamentul Relații Publice UMF.

Candidații au susținut simultan proba scrisă a examenului de admitere, luni, 25 iulie, începând cu ora 10.00, în diferite locații din campus. Cea mai mare concurență s-a înregistrat la programul de studii Medicină, limba română, 4,51 candidați pe loc, aceasta fiind și cea mai mare concurență din țară pe acest program de studii dintre universitățile tradiționale de medicină și farmacie. Concurența este ridicată și la programul de studiu Medicină dentară, limba română, 4.34 candidați/loc respectiv limba maghiară 2,94 candidați/loc.

Din motive de securitate conexiunea la internet a fost restricționată în universitate, drept urmare inclusiv site-ul oficial a fost inaccesibil. Restricția s-a ridicat după ora 13.00, la finalizarea examenului.

Confirmarea locurilor se va face în zilele de marți și de miercuri a acestei săptămâni, moment în care candidații se vor prezenta cu documentele înscrise pe platforma de admitere în format fizic.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE