Utilaje de tăiat, despicat și împachetat lemnul prezentate la Ziua Forestierului Business
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 693 Vizualizări

Utilaje de tăiat, despicat și împachetat lemnul prezentate la Ziua Forestierului

img_0354-97În cadrul Zilei Forestierului găzduită joi, 8 septembrie de Compania IRUM SA Reghin, gazdele au pregătit o prezentare a produselor aflate în portofoliul IRUM, alături de o demonstrație practică a modului lor de funcționare, ghid fiind Dan Ceoarec, reprezentatul Companiei IRUM SA Reghin.

img_0349-92În prima parte a demonstraţiei a fost prezentat tractorul HATTAT C 3080 accesorizat cu un tocător ZANON produs în Italia cu o capacitate de 25 de tone. ”Lungimea lemnului ce a fost despicat este 1,10 metri. Puterea minimă necesară pentru un asemenea despicător este 40 cp, are un distribuitor hidraulic de 80 de litri pe minut. Poate fi echipat cu un cuţit despicător cu două sau cu patru feţe”, a precizat Dan Ceoarec.

Linie de tăiere, despicare și împachetare a lemnului

img_0356-99A urmat prezentarea liniei de tăiere și despicare FAJFUN RCA 480 joy, însoțit de asemenea de o demonstrație oferită de reprezentanții IRUM. ”În prima parte a acestui ansamblu se află masa de depozitare a lemnului care este apoi transportat până pe banda de tăiat. Această masa esrte acţionată hidraulic în tandem cu masa liniei de tăiat. Puterea minimă de putere pentru acţionarea acestui utilaj este de 45 cp. Are o productivitate medie de 7 mc pe oră. Diametrul buştenilor înainte de tăiere trebuie să fie situat între 5 cm şi maxim 48 de cm. Ansamblul tăietor este compus dintr-un lanţ de 3/8 şi lama de 24 de ţoli. Lungimea lemnelor despicate este reglabilă, între 25 şi 50 de cm. Produsul finit este apoi transportat pe banda transportoare de 5 metri către sistemul de împachetat”, a precizat Dan Ceoarec.

img_0360De asemenea au fost prezentate publicului tractorul HATTAT C 3080 și tractorul agricol TAG 1025.3, ultimul fiind rezultatul colaborării dintre două companii cu o vastă experiență în domeniul tractoarelor agricole, IRUM și BELARUS.

img_0362-105

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE