Nu rata primul concurs de tir cu arcul Xtreme din România Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 371 Vizualizări

Nu rata primul concurs de tir cu arcul Xtreme din România

 

Competiția se va desfășura sâmbătă, 17 septembrie 2016, la Platoul Cornești din Tîrgu-Mureș și nu va fi deloc ușoară, potrivit informațiilor date de Andrei Avram, președinte Clubul Șoimii de Mureș. La ora 8.00 va avea loc întîlnirea şi înscrierea oficială, o oră mai târziu se va da startul.

Peste 70 de arcași și-au anunțat până acum prezența. Vor fi peste 50 de ţinte la distanţe între 5 şi 50 de metri. Zona este perfectă pentru concurs de tip field sau 2D/3D, de aceea ţintele vor fi: 20X3D, 20X2D şi 20XField.

Trasul cu arcul reprezintă una dintre cele mai vechi activităţi întreprinse de către om, aceasta fiind strâns legată de vânătoare. Treptat, această activitate a devenit o tehnică de luptă şi în timpurile moderne a devenit un sport practicat atât la nivel de performanţă, cât şi ca simplu hobby, reprezentând un bun exerciţiu pentru trup şi minte.
Din 2012, Clubul Sportiv Șoimii de Mureș a reușit să readucă tirul cu arcul în Tîrgu-Mureș, orașul în care acest sport a intrat în țara, înființând primul club la Universitatea de Medicină și Farmacie. Alături de celelalte cinci cluburi înființate în decursul unui an, a adus numeroase rezultate marcante atât la concursuri naționale, internaționale, cât și la Olimpiadă.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE