Share

Home / Slider / Nu rata primul concurs de tir cu arcul Xtreme din România

Nu rata primul concurs de tir cu arcul Xtreme din România

 

Competiția se va desfășura sâmbătă, 17 septembrie 2016, la Platoul Cornești din Tîrgu-Mureș și nu va fi deloc ușoară, potrivit informațiilor date de Andrei Avram, președinte Clubul Șoimii de Mureș. La ora 8.00 va avea loc întîlnirea şi înscrierea oficială, o oră mai târziu se va da startul.

Peste 70 de arcași și-au anunțat până acum prezența. Vor fi peste 50 de ţinte la distanţe între 5 şi 50 de metri. Zona este perfectă pentru concurs de tip field sau 2D/3D, de aceea ţintele vor fi: 20X3D, 20X2D şi 20XField.

Trasul cu arcul reprezintă una dintre cele mai vechi activităţi întreprinse de către om, aceasta fiind strâns legată de vânătoare. Treptat, această activitate a devenit o tehnică de luptă şi în timpurile moderne a devenit un sport practicat atât la nivel de performanţă, cât şi ca simplu hobby, reprezentând un bun exerciţiu pentru trup şi minte.
Din 2012, Clubul Sportiv Șoimii de Mureș a reușit să readucă tirul cu arcul în Tîrgu-Mureș, orașul în care acest sport a intrat în țara, înființând primul club la Universitatea de Medicină și Farmacie. Alături de celelalte cinci cluburi înființate în decursul unui an, a adus numeroase rezultate marcante atât la concursuri naționale, internaționale, cât și la Olimpiadă.

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiect al Arhiepiscopiei Sibiu: 21 de întreprinderi sociale vor primi subvenții de până la 100.000 de euro fiecare din fonduri europene nerambursabile

  26 februarie 2020   Dezvoltarea antreprenoriatului social din Regiunea Centru, prin înfiinţarea și dezvoltarea …

Share
Share