Semieșec pentru City’us cu Poli Iași Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 140 Vizualizări

Semieșec pentru City’us cu Poli Iași

În etapa a V-a a Ligii 1 la futsal, City’us Târgu-Mureș a remizat pe teren propriu cu CSM Poli Iași, scor 2-2 (0-1). Jocul a fost spectaculos, cu numeroase contre și ratări mari la ambele porți, ieșenii dovedindu-se din nou adversari redutabili. În ambele loturi s-au aflat mulți jucători tineri, iar munca depusă de noile staffuri tehnice ale celor două echipe, cu foștii internaționali Cosmin Gherman la mureșeni și Gabriel Dobre la moldoveni începând să dea roade.

Campionii au dominat partida, dar au ratat mult, iar oaspeții au preferat contraatacurile și au fructificat la maximum greșelile echipei gazdă, reușind să puncteze de două ori. Fostul jucător al târgumureșenilor, Ruxandari, revenit la ieșeni a deschis scorul în minutul 18, cu un șut plasat la colțul lung. Mureșenii nu au reușit pe parcursul reprizei să înscrie și oaspeții au intrat cu avantaj de un gol la pauză.

 

Ratările s-au răzbunat la final

Partea secundă a fost mult mai atractivă, cu numeroase faze de poartă. City’us a avut minute foarte bune de joc și a reușit să întoarcă rezultatul. Vlad Țipău a restabilit egalitatea în minutul 27, cu un șut puternic la colțul lung, iar peste alte 4 minute, portughezul Cristian și-a adus echipa în avantaj cu un șut la colțul scurt, fără replică pentru portarul Chiriac. Același Cristian a avut ocazia desprinderii după numai un minut, dar nu a reușit să plaseze lobul peste portar și ieșenii au reușit să egaleze cu 4 minute înainte de final. Faza a pornit de la o repunere de la margine la care mingea a fost pierdută, iar Pricop a înscris cu un șut la colțul lung, fără replică pentru portarul Molina.

În ciuda semieșecului, evoluția mureșenilor este considerată una în creștere, tinerii jucători târgumureșeni demonstrând de la meci la meci că pot reprezenta soluții pentru echipă. Ca exemplu, trei dintre internaționalii de tineret, Csala, Togan și Küsmödi s-au aflat în echipa de start și au prins multe minute pe teren, primind încredere din partea antrenorilor.

Pentru City’us urmează o pauză în campionat. Partidele cu Sepsi Sfântu Gheorghe și Informatica Timișoara din etapele următoare ale Ligii 1 au fost amânate, deoarece urmează ultima săptămână de pregătire înainte de plecarea spre Cehia, la Chrudim, unde va susține partidele din grupa 6 a UEFA Futsal Cup, Main Round, primul joc fiind programat marți, 11 octombrie, de la ora 17.30, în compania ciprioților de la APOEL Nicosia.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE