City’us, remiză în primul joc cu campioana Ciprului Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 177 Vizualizări

City’us, remiză în primul joc cu campioana Ciprului

Foto: City us

Campioana României la futsal, City’us Târgu-Mureș a încheiat la egalitate, 3-3 cu campioana Ciprului, APOEL Nicosia, în prima partidă din grupa a 6-a a Main Round-ului din cadrul UEFA Futsal Cup, disputată marți seara în Cehia, la Chrudim. Jocul a fost mai greu decât părea la început, în fața unei echipe cu jucători tehnici și cu o agresivitate la limita regulamentului. City’us a abordat meciul cu un lot de 13 jucători dintre care nu mai puțin de 9 debutanți în această competiție, dintre care 7 sub 21 de ani, fără experiență internațională, lucru resimțit din plin.

Ghinioanele nu au ocolit campioana României, la ultimele antrenamente desfășurate în Cehia, portarul Molina și Mario Duque au suferit accidentări. Primkul a fost înlocuit, dar Duque a început titular, iar după doar 2 minute a fost înlocuit și nu a mai jucat.

În plus, antrenorul Cosmin Gherman nu a putut sta pe banca tehnică, în urma unei suspendări de 3 jocuri, după cartonașul roșu primit anul trecut în partida cu Lokomotiv Kharkov, în calitate de jucător, dar regulamentul UEFA prevede că suspendarea se menține și dacă jucătorul eliminat ocupă ulterior o funcție tehnică.

Răsturnări de scor și emoții la final

Ciprioții au deschis scorul în minutul 2, la o pasă greșită în defensiva mureșenilor, dar egalarea a venit după doar două minute, prin Vlad Țipău, servit de Mimi Stoica. În minutul 12, Bogdan Covaci obține un  penalty pentru târgumureșeni, transformat de Mimi Stoica, dar ciprioții au egalat cu 40 de secunde înainte de pauză, în urma unui contraatac și a unei poziționări greșite în defensivă. În partea secundă, tot adversarii au înscris primii, dar numai în jumătatea a doua, minutul 32, la un contraatac fructificat de Carrasco. Nemaiavând nimic de pierdut, mureșenii au trecut la așezarea cu portar-jucător, iar în minutul 35 Togan a fructificat superioritatea din atac, restabilind egalitatea. La final, ambele echipe au jucat cu portar-jucător, forțând obținerea celor 3 puncte, emoții au fost la ambele porți, dar tabela nu s-a mai modificat, calificarea urmând să se joace în etapele următoare. Aseară, după închiderea ediției, City’us a întâlnit campioana Slovaciei, Pinerola Bratislava, care a cedat în primul joc în fața gazdelor de la ERA-PACK Chrudim cu 4-1.

City’us a evoluat în formula: Tătar- Duque, Stoica, Cristian, Covaci, în formula de start, Csala, Țipău, Togan, Pop și Küsmödi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE