Grupare specializată în trafic de droguri, destructurată Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1215 Vizualizări

Grupare specializată în trafic de droguri, destructurată

111Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu-Mureș și procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Târgu-Mureş au efectuat joi, 20 octombrie, 14 percheziţii domiciliare în judeţele Mureş şi Suceava, la membrii unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc şi de mare risc și efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive. La activități au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava și jandarmi.

Potrivit unui comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, din cercetări a reieșit că în perioada septembrie – octombrie, cei cinci membri ai grupării ar fi introdus în ţară, din Italia, droguri de risc, haşiş şi cannabis, şi droguri de mare risc, cocaină, pe care le-ar fi comercializat în județele Mureş şi Suceava. „De asemenea, aceștia ar fi vândut diverse cantităţi de substanţe cu efecte psihoactive denumite generic etnobotanice, mai multor persoane, inclusiv unor minori. În urma percheziţiilor, au fost ridicate cantităţi semnificative de cannabis, haşiş şi cocaină”, se menţionează în comunicat.

112

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu-Mureş urmează a fi prezentaţi atât cei cinci membri ai grupului infracţional organizat, cât şi alte 15 persoane implicate în cauză. „Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române”, se mai precizează în comunicat.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE