Bărbat cercetat pentru împuşcarea a doi câini Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 298 Vizualizări

Bărbat cercetat pentru împuşcarea a doi câini

111Poliţia municipiului Sighişoara a fost sesizată telefonic duminică, 30 octombrie, la ora 16.49, despre faptul că pe malul râului Târnava Mare, la intrare în satul Seleuş, au fost împuşcaţi doi câini.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, inspector Andreea Pop, în ziua respectivă, în jurul orei 16.30, un bărbat în vârstă de 41 ani din comuna Daneş, în timp ce se afla cu oile la păşunat, în apropierea râului Târnava Mare, la intrare în localitatea Seleuş, a observat că două persoane necunoscute, cu arme de vânătoare, i-au împuşcat doi câini, care se aflau la aproximativ 10 metri de turma de oi, după care s-au urcat într-o maşină de teren de culoare verde şi au plecat. „În urma cercetărilor desfăşurate la faţa locului de către poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-a reuşit identificarea unei persoane bănuite de comiterea faptei, ca fiind un bărbat în vârstă de 68 de ani, domiciliat în municipiul Sighişoara”, a precizat inspector Andreea Pop.

În fapt, a reieşit că bărbatul a participat împreună cu un alt bărbat la o partidă de vânătoare în grup restrâns, în baza unei autorizaţii eliberate de o asociaţie de vânătoare şi pescuit sportiv. „Înainte de încheierea partidei de vânătoare, aflându-se pe malul râului Târnava Mare, bărbatul, de 68 de ani a făcut uz de armă asupra a doi câini aparţinând persoanei vătămate care se afla cu oile la păşunat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă letală fără drept şi practicarea tirului pe animale domestice”, a conchis inspector Andreea Pop.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE