Podiumuri pentru luptătorii mureșeni la Cupa României Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 318 Vizualizări

Podiumuri pentru luptătorii mureșeni la Cupa României

Sportivii celor trei cluburi mureșene s-au întors cu câte o medalie de la Cupa României la lupte libere rezervată categoriei de vârstă juniori disputate la București la sfârșitul săptămânii trecute. La competiție au fost prezenți luptători din toată țara, însumând 170 de competitori la fete și băieți. Pentru județul Mureș cel mai valoros rezultat l-a obținut un luptător de la Clubul Sportiv Mureșul Târgu-Mureș, care a cucerit titlul de campion național, acesta fiind completat de câte o medalie de bronz cucerită de reprezentanții Cluburilor Sportive Școlare Târgu-Mureș și Reghin.
Campionul este componentul CS Mureșul Răzvan Kovacs (foto 1), care s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoria 55 kilograme. Antrenorii Márton József și Simon László au mai avut un elev care a fost aproape de podium, Moldován Barna, care a pierdut finala mică, fiind clasat pe locul 5.
lupte-2Dintre sportivii Clubului Sportiv Școlar Târgu-Mureș, cel mai bine s-a clasat Tudor Racoțan, care a cucerit medalia de bronz la categoria 74 kilograme (foto 2). Rezultatul sportivului antrenat de profesorul Fazakas Csaba este și mai valoros datorită faptului că tânărul sportiv este încă la vârsta de cadeți, el concurând cu adversari mult mai în vârstă.

lupte-3O medalie și locuri fruntașe pentru reghineni
Luptătorii Clubului Sportiv Școlar Reghin s-au aflat și ei printre cei care au luptat pentru medalii. Trei elevi ai antrenorului Peres Miklos s-au clasat pe locuri fruntașe. Cel mai valoros rezultat l-a obținut Berecki Kinga (foto 3), care a cucerit medalia de bronz la categoria 48 kilograme. Aproape de o medalie s-au aflat și Alexandra Rad, care s-a clasat pe locul 5 tot la aceeași categorie de greutate, și Székely Jozsef, care s-a clasat pe același loc 5 la 66 kilograme, după ce ambii au pierdut meciurile pentru medaliile de bronz. Rezultatul acestuia din urmă este totuși un rezultat bun, deoarece și el este cadet, categorie de vârstă inferioară, astfel încât în anul viitor va intra în primul an de juniorat.

Podium și în Moldova
În aceeași perioadă, în Republica Moldova, la Nisporeni, Biro Krisztián a ocupat locul II la categoria 53 kilograme la o competiție internațională cu o participare valoroasă, la care au participat sportivi din Belarus, Ucraina, Rusia, România și țara gazdă, Republica Moldova. Sportivul antrenat de Fazakas Csaba și Vlad Dragoș își comfirmă cu acest rezultat valoarea, el cucerind în ultima lună, în afara acestui trofeu și titlul de campion național al categoriei la juniori mici, precum și locul III la Campionatul Balcanic.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE