Nominalizările profesorilor și antrenorilor la Premiul Mentor 2016, până în 31 decembrie Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 536 Vizualizări

Nominalizările profesorilor și antrenorilor la Premiul Mentor 2016, până în 31 decembrie

Cunoașteți un profesor sau un antrenor deosebit? Fundația Pentru Comunitate vă invită să-i nominalizați Premiul Mentor pentru Excelență în Educație.

Nominalizările se pot face până la data de 31 decembrie 2016. Consiliul Director al Fundației Pentru Comunitate va alege câștigătorii Premiului Mentor în luna februarie 2017 și va organiza înmânarea distincțiilor în perioada următoare.

„Ajutați-ne să-i găsim pe cei mai buni dintre acești profesori, antrenori, mentori!”

„Dorim să atragem atenția opiniei publice asupra acelor profesori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale.

Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru Excelență în Educație”, transmit cei Fundația pentru Comunitate pe site-ul http://pentrucomunitate.ro/.

Modul de nominalizare

Orice persoană poate să facă o nominalizare atât în nume propriu cât și în numele unui grup.

Nominalizarea trebuie să conțină numele, coordonatele celui nominalizat (adresa poștală, e-mail, telefon, numele instituției în care își desfășoară activitatea), cât și o justificare care să conțină cele mai importante rezultate obținute de copiii și tinerii pregătiți de el, precum și momentele de vârf ale carierei sale. Nominalizarea trebuie să contureze atât calitățile profesionale cât și pe cele umane ale persoanei propuse.

Nominalizarea trebuie să conțină de asemeni coordonatele persoanei care face nominalizarea (numele, adresa poștală, e-mail, telefon), ca aceasta să poată fi contactată în caz de nevoie pentru informații suplimentare.

Sunt valabile doar nominalizările făcute pe formularul de nominalizare pe care îl puteți descărca de pe site-ul Fundației (www.pentrucomunitate.ro)

Persoana nominalizată în anii anteriori, care nu a fost premiată, poate fi nominalizată din nou.

Zece premii

Dintre cei nominalizați, Consiliul Director al Fundației pentru Comunitate va alege zece personalități din domeniul sportului, artelor, culturii și a științelor, care vor obține Premiul Mentor pentru Excelență în Educație. Fiecare premiant va primi un trofeu, o diplomă și o sumă în valoare de 8.000 de lei. Consiliul va avea în vedere contribuția mentorului la succesele celor pregătiți de el.

În cadrul programului, lansat prima dată în 2010, au fost premiate, până acum două personalități din Mureș. În 2012, a primit Premiul Mentor profesoara de dans Eleonora Ioanovici, din Sighișoara, iar în 2015, Barátosi József Gábor, antrenor de șah.

Nominalizările se trimit prin poștă la adresa Fundației Pentru Comunitate: 400603 Cluj, Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 77, Et. I, The Office C, – pe plic se menționează: Premiul Mentor, sau prin e-mail, la adresa mentor@pentrucomunitate.ro.

Pot fi solicitate informații suplimentare în scris la adresa mentor@pentrucomunitate.ro sau prin telefon la numerele 0752-018760 sau 0755-045699.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE