Nicolae Ploeşteanu (PRU): „Am venit cu ideea că după 25 de ani România trebuie să se schimbe” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 614 Vizualizări

Nicolae Ploeşteanu (PRU): „Am venit cu ideea că după 25 de ani România trebuie să se schimbe”

111Propunerea Partidului România Unită (PRU) Mureş pentru primul loc pe lista candidaţilor la Senat, Nicolae Ploeşteanu, şi-a exprimat dreptul la vot în jurul orei 18.20, la Secţia de votare nr. 1, amenajată în incinta Şcolii Populare de Arte din Târgu-Mureş.

„Mă bucur să vin la vot, e gândul cel mai important pentru mine. Am venit cu ideea că după 25 de ani România trebuie să se schimbe şi cred că se va schimba indiferent cine va ieşi la guvernare”, a declarat, la ieşirea din secţia de votare, Nicolae Ploeşteanu, care a catalogat campania electorală din judeţul Mureş „destul de slăbuţă”, iar despre candidaţi a afirmat că „nu au fost foarte bine pregătiţi, neavând experienţă administrativă majoritatea dintre ei”, chiar dacă „au dorinţă, ceea ce e foarte important.”

„Viitorii parlamentari şi viitoarea guvernare trebuie să aibă în vedere în primul rând tineretul. Cred că viitorul Guvern, indiferent de cine îl va forma, este obligat să răspundă unor aşteptări. După 25 de ani sunt ferm convins că orice fel de majoritate parlamentară va începe să dea roade. Şi implicit candidaţii la parlament o să înceapă să se pună pe roate. Toţi, indiferent cine iese. Asta este părerea mea”, a mai spus Nicolae Ploeşteanu.

112

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE