Șanse de noi victorii în contul baschetbalistelor Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 99 Vizualizări

Șanse de noi victorii în contul baschetbalistelor

Echipa feminină de baschet UPM BC Sirius Târgu-Mureș întâlnește vineri, 16 decembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș, formația Național Politehnica Iași, meci din cadrul etapei a XII-a a Ligii Naționale. Partida constituie duelul celor două nou promovate, care momentan ocupă ultimele două poziții în clasament, cu 2, respectiv o victorie. Echipa antrenorului Steff Zakariás se află pe locul IX, cu 13 puncte și are șansa de a obține o nouă victorie în meciul de vineri, când se înfruntă cu echipa în fața căreia echipa mureșeană a obținut prima victorie a sezonului, 70-55 pe terenul ieșencelor.

În afara înâlnirii disputate la Iași, BC Sirius și Național Politehnica s-au mai întâlnit în acest an la Târgu-Mureș, la barajul pentru promovare. Fără nicio jucătoare străină la acea dată, mureșencele au învins la limită, 60-58, în special datorită fluctuațiilor și slăbirii ritmului spre finalul întâlnirii, dar la încheierea turneului ambele au făcut pasul spre elita baschetului feminin românesc.

Campionatul feminin se derulează practic fără sărbători. Fetele de la sirius vor mai susține în acest an alte două întâlniri: în etapa viitoare, vineri, 23 decembrie, vor întâlni în deplasare campioana en-titre și lidera campionatului Sepsi SIC Sfântu-Gheorghe, iar în 28 decembrie vor încheia anul cu întâlnirea de pe teren propriu cu CSBT Alexandria, echipă care a obținut la rândul ei doar două victorii. Competiția se va relua după doar două săptămâni de pauză, în 14 ianuarie, cu etapa a XV-a.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE