Tânăr de 27 de ani bănuit de comiterea unui furt din magazin Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 355 Vizualizări

Tânăr de 27 de ani bănuit de comiterea unui furt din magazin

Poliţiştii de investigaţii criminale ai Compartimentului furturi cu mod de operare din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Mureş, în urma investigaţiilor efectuate au identificat un tânăr de 27 de ani din Târgu-Mureş, bănuit de faptul că la data de 3 decembrie ar fi comis un furt dintr-un magazin alimentar de pe strada Gheorghe Doja din Târgu-Mureş.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în ziua respectivă, între orele 22.00 – 23.00, prin spargerea unui geam, tânărul ar fi pătruns în magazin de unde ar fi sustras pachete cu ţigări şi o cutie metalică cu bani.

„La data de 21 decembrie, tânărul a fost depistat în Piaţa Gării din Târgu-Mureş de către poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi  Feroviare Târgu-Mureş. La aceeaşi dată, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat, în cursul zilei de azi, Judecătoriei Târgu-Mureş, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE