Înscrie-te în competiția pentru bursele Buckner Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 234 Vizualizări

Înscrie-te în competiția pentru bursele Buckner

 

Fundația Buckner acordă 25 de burse elevilor și studenților înscriși la cursurile din învăţământul preuniversitar și universitar .

Potrivit membrilor fundației, bursele se acordă după faza de selecţie, elevilor sau studenților care au vârsta minimă 15 ani, au obţinut media generală de cel puţin 7 sau un număr corespunzător de credite în anul școlar/universitar anterior sau respectiv în primul semestru al anului școlar/universitar, pentru elevii sau studenții aflaţi în clasele de început ale învăţămăntului liceal, profesional sau universitar.

Bursele se acordă celor care au obţinut rezultate de valoare în manifestări interne sau internaţionale cu caracter cultural – artistic, caracter sportiv, caracter tehnico-ştiinţific sau prezintă o competenţă personală a cărei valoare este recunoscută (arte, sport, cultură, muzică, educaţie.)

Sesiunea de înscrieri se va desfășura în perioada 23 Ianuarie – 15 Februarie 2017.

Pentru obţinerea bursei, elevii/studentii depun/comunică fundaţiei la adresa gabiszabo@buckner.ro / office@buckner.ro  o cerere însoţită de copia actului de identitate, acte doveditoare a situaţiei şcolare, fişă de caracterizare psihopedagogică, date de contact ale candidatului și ale reprezentantului legal și o scrisoare de intenţie sau o compunere scrisă de mână cu titlul ”Aptitudinile mele”. Cererea şi scrisoarea de intenţie sau compunerea vor fi contrasemnate de către reprezentanţii legali ai elevilor, cu indicarea numelui şi prenumelui.

Procesul de selecție va include un interviu cu posibilii beneficiari, data și locația acestuia fiind comunicate la o dată ulterioară candidaților.

Informații suplimentare puteți afla la numerele de telefon 0365-443773 sau mobil: 0727746638.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE