Tratamente de ultimă generație și momente de răsfăț, la Clinica Derma Luxury Style Beauty
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 2576 Vizualizări

Tratamente de ultimă generație și momente de răsfăț, la Clinica Derma Luxury Style

Având o experiență profesională de peste zece ani în domeniul dermatologiei și esteticii, dr. Diana Șerban Pescar, medic primar dermatolog, oferă pacienților, în cadrul Clinicii Derma Luxury Style din Reghin, atât tratamente de ultimă generație pentru afecțiunile dermatologice, cât și tratamente faciale antirid sau momente de relaxare și răsfăț, cum ar fi masaje anticelulitice și terapeutice cu pietre vulcanice sau cu candele cu uleiuri aromatice, pentru a-i ajuta pe oamenii care trec pragul clinicii să-și redobândească echilibrul, starea de bine și pofta de viață.

Reporter: Doamna doctor, pentru început vă rugăm să ne prezentați serviciile medicale și cele de estetică medicală pe care le oferiți pacienților în cadrul Clinicii Derma Luxury Style.
Dr. Diana Șerban Pescar: De la anticul peeling chimic, folosit frecvent de pe timpurile Cleopatrei, până la terapia PRP, cunoscută ca și terapia vampir, utilizăm diverse protocoale cu diferite mecanisme de acțiune, pentru a rezolva diferite probleme. Relaxare este un cuvânt care provine din latinescul „re”, care înseamnă „din Nou”, și „laxare” – a destinde. Este o trecere la o stare de echilibru, o stare de bine. Numai așa putem lucra cu succes și să obținem rezultatele dorite. Scopul serviciilor oferite de Clinica Derma Luxury Style este de a oferi, alături de tratamente de ultimă generație în domeniul dermatologiei și esteticii, și momente plăcute de relaxare: masaje terapeutice cu pietre vulcanice sau cu candele cu uleiuri aromatice. După o zi încărcată de muncă, cu rezolvarea a tot felul de probleme, sunt binevenite momentele de relaxare.

2 diana serban pescarRep.: Aveți o experiență de peste zece ani în acest domeniu. Cum au fost acești ani de activitate?
D.S.P.: Ca medic, am avut ca deviză aprecierea făcută de Lloyd Douglas: „Aceasta nu este o ocupație, ci o vocație, mai curând o sclavie pe viață decat un fel de a-ți câștiga existența, mai curând o obsesie decât o profesie”.
Știam, deci, de la început ce mă așteaptă și mi-am asumat acest fel de viață. Dar îmi plăcea mult și arhitectura. Am încercat să le îmbin și să mă ocup și de arhitectura corpului și înfățișării oamenilor, remodelând și înfrumusețând fiecare pacient. Așa a apărut ideea de a-mi înființa propria-mi clinică de estetică și dermatologie, unde, pe lângă activitatea de a trata oamenii de boli dermatologice, mă ocup, în special, de înfrumusețarea lor, în scopul creșterii optimismului și a elanului, a poftei de viață. Având o experiență profesională de peste zece ani în domeniul esteticii, m-am gândit să ofer pacienților posibilitatea de a apela la servicii profesionale și produse de ultimă generație.
Îmi place munca pe care o fac și o fac cu pasiunea celui care urmărește și realizează o lucrare de care să fie însuși mulțumit. O fac cu convingerea ca numai munca poate închega deplin caracterul, iar fapta este singura unitate de măsură pentru a prețui dimensiunile unui caracter. Numai în lumina acestui adevăr putem judeca exact o sumă de maxime, cu privire la însușirile oamenilor.
În munca noastră, întâlnim zilnic oameni de diferite vârste. Unii dintre ei cedează în fața îmbătrânirii, pentru că așa a fost acceptată viața. Dar măsura pentru tinerețe și bătrânețe este atât principiul fizic, cât și psihic. Arta de a îmbătrâni este arta de a apărea în fața generațiilor care vin după noi ca un sprijin, ca un îndrumător, ca un confident, nu ca un obstacol. Mintea și frumusețea se schimbă cu timpul, însă nu pier. Este nevoie, însă, de preocupare, de multă înțelepciune ca să îmbătrânim fără urâțenie, fără răutate și fără tristețe. Oamenii nu sunt de aceeași vârstă, chiar când au același număr de ani. Aici intervine munca noastră, a doctorilor dermato-esteticieni, „arta noastră” prin care trebuie să acționam și fizic, cu mijloace moderne, cât și moral, pentru a îmbunătăți aspectul exterior, în bună relație cu gândirea interioară. Să ajutam tinerii, dar și bătrânii să se preocupe permanent, apelând la ajutorul nostru, de aspectul fizic, care le va schimba starea de spirit și care se va răsfrânge pozitiv asupra familiei, a prietenilor și a relațiilor cu societatea. Optimismul alungă stările depresive care fac atâta rău tinerilor și bătrânilor.

3 tratamenteRep.: Știm că participați constant la simpozioane și congrese naționale și internaționale în domeniul dermatologiei pentru a fi la curent cu noutățile care apar în domeniu. Câteva cuvinte despre experiențele trăite în cadrul acestor manifestări.
D.S.P.: Pentru mine, participarea la Simpozioane și Congrese Internaționale este folositoare și plăcută în același timp. Am ocazia să aflu ultimele noutăți dintr-un domeniu care se dezvoltă cu o rapiditate uimitoare, să audiez conferințe pe diferite teme și să particip la schimburi de experiențe, pentru că fiecare venim cu realizări în domeniul dermatologiei și al esteticii. Mă întorc, de fiecare dată, cu noi cunoștințe și tehnici moderne de tratamente, pe care le implementez în munca mea de zi cu zi, cu rezultate care îmi aduc o mare satisfacție. În perioada 2-9 martie particip la Congresul AAD, iar când îmi voi relua activitatea, voi pune în aplicare noutățile, în așa fel încât, alături de procedurile deja cunoscute, să înfrumusețez nu doar aspectul fizic al femeilor, ci și zilele acestora, atât în luna martie, cât și în lunile ce vor urma.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE