„Rechinul” își călește brațele pentru Las Vegas Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 228 Vizualizări

„Rechinul” își călește brațele pentru Las Vegas

Unul dintre cei mai apreciați și valoroși armwrestleri români ai momentului, mureșeanul Ciprian Tapaszto, legitimat la clubul Paco Power Gym Luduș, va participa, la sfârșitul acestei săptămâni, la calificările celui mai puternic turneu de skandenberg din lume, rezervat doar sportivilor profesioniști, World Armwrestling League.

Celebrul turneu american include și țările vest-europene, pe lângă multiplele competiții preliminare de pe teritoriul Statelor Unite și crâncenele încleștări majore de la New Orleans, Philadelphia, Los Angeles sau Chicago. La întreceri, sportivii din Est sunt acceptați doar pe baza unor wild-carduri. Ca urmare a rezultatelor de excepție obținute atât pe plan intern, cât mai ales internațional, „Rechinul”, pe numele său „de scenă”, este campion absolut doi ani la rând, sub culorile clubului londonez Peacock Gym și a fost selectat să își măsoare forțele cu cei mai vânjoși luptători europeni la întrecerea din 25-26 martie de la Garstang (nord-vestul Angliei). Întrecerile se vor disputa pe patru categorii de greutate: -75 kg, -88 kg, -102 kg si +102 kg, iar Ciprian urmează să evolueze în limitele celei din urmă. La brațul drept, Tapaszto face parte din prima grupă valorică, iar la cel stâng din cea de-a doua.

Primii trei clasați la WAL Europe Super Qualifier din Marea Britanie vor obține biletele pentru marea finală din 29 iunie, de la Las Vegas, care va fi transmisă, în direct, de ESPN.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE