Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 356 Vizualizări

Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri

Aproximativ 1,7 kilograme de substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv, o armă neletală cu muniţie de cauciuc, arme albe, 6.000 de lei, laptopuri, telefoane mobile şi alte bunuri au fost ridicate în vederea cercetărilor de către poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu-Mureş, sub coordonarea procurorilor DIICOT, în urma a nouă percheziţii, pe raza judeţelor Mureş şi Sibiu, pentru destructurarea unei grupări infracționale, specializată în trafic de droguri de risc și mare risc. Şapte persoane au fost reţinute şi împotriva uneia a fost luată măsura controlului judiciar.

Şapte persoane, reţinute

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu-Mureş și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT Târgu-Mureş, au efectuat miercuri, 29 martie, nouă percheziţii domiciliare la persoane bănuite de operațiuni ilicite cu droguri de risc și mare risc, precum și cu substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv. „În urma perchezițiilor, poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea cercetărilor aproximativ 1,7 kilograme de materie vegetală, susceptibilă a avea efect psihoactiv, 6.000 de lei, două laptopuri,o tabletă, patru telefoane mobile, un pistol cu bile de cauciuc cu muniția aferentă, arme albe, microcântare, grindere și țiple din plastic transparent. „Şapte persoane, două din Mureş şi cinci din Sibiu, au fost reţinute pentru 24 de ore şi împotriva uneia, din Mureş, a fost luată măsura controlului judiciar sub aspectul comiterii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și mare risc şi efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv. La acţiune au participat și poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş și ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, precum şi jandarmi. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

UPDATE
Comunicat

Biroul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş este împuternicit să comunice următoarele:

Referitor la comunicatul transmis la data de 30 martie 2017, în care poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureş, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au ridicat în vederea cercetărilor aproximativ 1,7 kg de substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv, o armă neletală cu muniţie de cauciuc, arme albe, 6000 de lei, laptopuri, telefoane mobile şi alte bunuri, facem precizarea că societatea BACHMANN, nu a avut nici un fel de implicare în activitatea infracţională.

Totodată menționăm că imaginile video transmise mass-media, nu au avut rolul de a aduce prejudicii de imagine societăţii mai sus menţionate, acestea au avut scopul de a ilustra substanţele susceptibile a avea efect psihoactiv ridicate cu ocazia percheziţiilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE