VIDEO. Alegeri la PNL Mureş. Discursul de candidat al Theodorei Benedek Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 473 Vizualizări

VIDEO. Alegeri la PNL Mureş. Discursul de candidat al Theodorei Benedek

Cotidianul Zi de Zi vă prezintă discursul integral susţinut de consilierul local al municipiului Târgu-Mureş Theodora Benedek, candidat la funcţia de vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal Mureş, Departamentul pentru Politici în Sănătate.

Discursul a fost susţinut sâmbătă, 22 aprilie, cu ocazia Conferinţei Judeţene de Alegeri, organizată în incinta Ansamblului „Mureşul” din Târgu-Mureş.

„Dragi colegi, stimaţi candidaţi, onorat prezidiu, sunt Theodora Benedek, sunt consilier local în Consiliul Municipiului Târgu-Mureş şi astăzi candidez la funcţia vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal filiala Mureş, Departamentul pentru Politici în Sănătate. Am fost rugată să fiu scurtă şi am să fiu foarte scurtă, pentru a nu abuza de timpul dumneavoastră. Consider că este un semn de respect în primul rând faţă de dumneavoastră, că dacă vă cer votul pentru o anumită funcţie să vă spun câteva cuvinte şi despre mine, care este experienţa mea în această funcţie şi ce mă califică pentru a vă cere votul în acest domeniu.

Sunt profesor universitar la Universitatea de Medicină şi farmacie din Târgu-Mureş, profesor de Cardiologie şi Medicină internă, sunt şef al Clinicii de Cardiologie din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu-Mureş o clinică de top considerată clinică etalon pentru cardiologia românească, sunt director al Departamentului de Medicină internă din UMF Târgu-Mureş, departament care are în subordine toate clinicile medicale din UMF, sunt preşedinte al Comisiei de Cercetare Ştiinţifică a Senatului Universitar al UMF şi am, totodată, experienţă de peste zece ani în activitatea de Expert al Comisiei Europene pentru evaluarea proiectelor de cercetare în sănătate, fiind aleasă şi ca vicepreşedinte al Panelului de Ştiinţele Vieţii „Marie Curie” al Comisiei Europene.

Vă spun toate acestea nu pentru că funcţiile în sine ar fi importante, ci pentru că eu cred că este important ceea ce am reuşit să fac în acele funcţii şi cred că ceea ce am reuşit să fac în aceste posturi este garanţia că odată aleasă în funcţia de vicepreşedinte al PNL pe Politici de Sănătate voi reuşi să duc la bun sfârşit şi să implementez politica Partidului Naţional Liberal în domeniul sanitar.

Aş dori să vă spunc are sunt cele trei motive pentru care astăzi candidez. Sunt un om realizat, am o familie frumoasă, sunt un om extrem de ocupat, şi foarte multă lume m-a întrebat de ce am intrat în politică, de ce candidez la această funcţie. Din trei motive. În primul rând, din responsabilitate faţă de comunitate. Cred că este obligaţia noastră, a tuturor celor care am realizat ceva, ca ceea ce am realizat să punem în slujba comunităţii. Sănătatea este cu siguranţă o prioritate pentru comunitatea noastră şi eu am dovedit prin echipa pe care o coordonez şi care a reuşit să implementeze, să ducă la bun sfârşit, proiecte de mare anvergură în domeniul sanitar, cu dotări, cu infrastructură de cercetare, cu proiecte care s-au clasificat nu o dată pe primul loc la competiţii naţionale sau au obţinut punctaje maxime, 100% din punctajul maxim, la competiţii naţionale, cred că am dovedit prin conducerea acestei echipe, prin succesele acesei echipe condusă de mine, că pot, am capacitatea să duc la bun sfârşit un proiect, să îl implementez, şi rezultatele acestui proiect să se propage în continuare.

Al doilea motiv pentru care candidez astăzi la această funcţie este din responsabilitate faţă de partid. Partidul Naţional Liberal are nevoie de oameni ale căror realizări concrete să se reflecte în mod pozitiv în imginea partidului. Eu doresc ca toată forţa de lucru pe care o am, atât eu cât şi echipa pe care o conduc, să o pun în slujba partidului pentru a putea implementa la nivel judeţean politica Partidului Naţional Liberal în domeniul sanitar.

Cel de-al treilea motiv pentru care candidez este din spirit de echipă. Echipa este extrem de importantă. În Sănătate nu există tabere. În Sănătate există doar profesionalism şi responsabilitate, pentru că orice greşeală duce la pierderi de vieţi omeneşti.

Odată ajunsă în această funcţie de vicepreşedinte responsabil de Departamentul de Politici sanitare, voi face efortul necesar pentru a conglomera toate eforturile din diferite domenii de activitate ale membrilor Partidului Naţional Liberal pentru a duce la îndeplinire, împreună, un deziderat comun, care nu poate fi decât o asumare împreună, în echipă. Proiectele mele sunt, în primul rând, legate de revigorarea brandului academic şi medical al Târgu-Mureşului şi al judeţului Mureş. Sunt un om responsabil, am trei copii, sunt un om serios şi mă apasă responsabilitatea pe care o am faţă de copii mei. Doresc ca cei trei copii ai mei să trăiască în continuare aici, să nu plece, doresc să le ofer condiţiile necesare pentru a se dezvolta, doresc să le ofer condiţiile necesare ca să se simtă în siguranţă şi din punct de vedere medical, iar proiectele mele se axează în jurul acestei priorităţi pe care o consider cea mai mare prioritate în prezent pentru judeţul nostru, menţinerea brandului medical şi academic printr-o serie de proiecte pe care le-am demarat deja, sunt incluse în strategia de dezvoltare a oraşului şi am început deja într-o echipă să lucrăm la ele. De aceea, vă rog astăzi să îmi daţi votul dumneavoastră, pentru că numai împreună cu dumneavoastră într-o echipă putem duce la bun sfârşit aceste proiecte pe Sănătate. Vă mulţumesc!”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE