Share

Home / Social / Serviciu al Fundaţiei Alpha Transilvană, închis

Serviciu al Fundaţiei Alpha Transilvană, închis

Serviciul de Ambulatoriu al Fundaţiei Alpha Transilvană din Târgu-Mureş, de care beneficiau 60 de copii cu handicap grav şi sever neuro-motor, a fost închis din cauza lipsei de finanţare şi de susţinere din partea autorităţilor.

„În urma tuturor demersurilor care s-au făcut până acum şi a nesoluţionării a nimic din ceea ce s-a cerut şi a ceea ce dorim să facem să mergem mai departe, decizia noastră a fost că trebuie să închidem serviciul. Deci, nu se mai poate. E vorba de Serviciul Ambulatoriu de Specialitate pentru copii cu handicap grav şi sever care vin la Fundaţia Alpha Transilvană pentru recuperare şi începând cu data de 24 aprilie s-a închis. Serviciul a funcţionat timp de 11 ani”, a anunţat luni, 14 aprilie, într-o conferinţă de presă, directorul administrativ al Fundaţiei Alpha Transilvană, Adrian Călugăr, potrivit site-ului www.agerpres.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Locuri de muncă în Olanda prin reţeaua EURES

Un angajator din Olanda oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 45 de locuri de muncă …

Share
Share