Home / Administratie / Master Workshop de arhitectură la Sighișoara

Master Workshop de arhitectură la Sighișoara

În urma lansării proiectului pilot pentru protejarea patrimoniului cultural al Sighișoarei și a zonei adiacente, în perioada 29 aprilie – 12 mai 2017, primăria municipiului Sighișoara și Fundația Mihai Eminescu Trust organizează un Master Workshop în cadrul căruia se va elabora un set de propuneri privind amenajarea spațiilor publice din Sighișoara – spații verzi și de agrement.

“Obiectivele Master Workshop-lui sunt elaborarea unui ghid privind amenajarea urbanistică în zonele noi de dezvoltare ale municipiului, realizarea unui concept de management al vegetației pe Dealul Cetății și zona centrală, revitalizarea și amenajarea peisageră a râului Târnava Mare precum și realizarea unui concept de dezvoltare peisagistică. La acest atelier vor participa masteranzi ai Universității de Științe Aplicate, Facultatea Weihenstephan-Triesdorf din Germania, studenți ai Universității Sapientia din Târgu Mureș și reprezentanți ai Ocolului Silvic Sighișoara, Direcției Bazinale Mureș, Fundației Mihai Eminescu Trust și ai Municipiului Sighișoara. În cadrul acestui Master Workshop se vor găsi soluții care să reconfere o armonie naturală peisajului nostru urban și direcții de gestionare a peisajului și a spațiilor publice din municipiu”, a declarat Ovidiu Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

Alex TOTH

 

Citeste si:  Bărbat înecat în râul Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Campanie de sprijin pentru Vasile Fina din Jabenița

În urmă cu câteva zile, un puternic incendiu a avut loc la una din gospodăriile …