Home / Invatamant / UMF Târgu-Mureş, Premiu de Excelenţă la Gala “Innovation in Health Awards 2017”

UMF Târgu-Mureş, Premiu de Excelenţă la Gala “Innovation in Health Awards 2017”

Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu-Mureş a primit recent, în data de 17 mai, un Premiu de Excelenţă în cadrul Galei “Innovation in Health Awards 2017”, eveniment găzduit de Premier Palace din capitală.

Aflată la cea de-a treia ediţie, Gala “Innovation in Health Awards” recompensează, în fiecare an, personalităţile şi inovaţiile din domeniul sanitar din România.

„Juriul de specialitate, prezidat de prof. dr. Vasile Cepoi, preşedintele Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate, a selectat proiectele şi iniţiativele care au influenţat de o manieră semnificativă progresul şi inovaţia în domeniul sănătăţii şi a conferit premii de excelenţă în faţa a peste 200 de personalităţi – profesori, academicieni, doctori, farmacişti, manageri de companii, spitale, clinici, farmacii, reprezentanţi ai instituţiilor sanitare din România, factori de decizie, miniştri, reprezentanţi ai mass-media de specialitate şi generală – TV, radio, presă scrisă. Domnul prof. dr. Leonard Azamfirei, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie Târgu-Mureş, a primit premiul de excelenţă în învăţământ şi cercetare, ca semn al recunoşterii impactului activităţii academice şi de cercetare a universităţii noastre pe plan naţional”, se precizează, într-un comunicat de presă, pe site-ul UMF Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Parteneriate multiple pentru Sighișoara

Primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu, a informat cu privire la faptul că încă din primele …