Discursul şefei de promoţie la Asistenţă Medicală Generală, limba română (UMF), Alexandra Ionela Bogdan Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1887 Vizualizări

Discursul şefei de promoţie la Asistenţă Medicală Generală, limba română (UMF), Alexandra Ionela Bogdan

Cotidianul Zi de Zi vă prezintă, în rândurile de mai jos, discursul în limba română susţinut de Alexandra Ionela Bogdan, şefă de promoţie la Asistență Medicală Generală, reprezentantă a programelor de studii de 3-4 ani (Asistență Medicală Generală, Moașe, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Nutriție și dietetică, Tehnică Dentară, Educație fizică și sportivă), limba română, din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu-Mureş.

Discursul a fost rostit vineri, 9 iunie, cu ocazia festivităţii de absolvire, eveniment organizat în Piaţa Teatrului din Târgu-Mureş.

„Mă bucur să vă văd alături de noi pentru a sărbători acest eveniment deosebit pentru noi, studenții. Este clipa pe care am așteptat-o 3 sau 4 ani de zile. În acești ani de studiu, am muncit cot la cot alături de profesorii și asistenții universitari care ne-au format, ne-au deschis noi drumuri și care ne sunt modele. Împreună vreau să le mulțumim pentru împărtășirea cunoștințelor și pentru răbdarea acordată.
În numele colegilor mei, vreau să le mulțumesc părinților noștri, care ne-au susținut în anii de facultate și care au făcut sacrificii deosebite pentru ca noi să ne aflăm azi aici. Ei sunt cei care merită aplauze căci ne-au fost alături în momentele importante, inclusiv azi. Vreau să vă felicit pe voi, dragi colegi. Să nu uităm că în mâinile noastre se află cel mai important dar, viața. Să fim onești cu pacientul, cu colegii, dar mai ales cu noi înșine. Să nu fim indiferenți față de pacienții noștri, să-i respectăm, să-i înțelegem, să le arătăm bunătate și blândețe. Să ne iubim aproapele ca pe noi înșine!
Să nu uităm că toți suntem egali și că toți vom avea nevoie de ajutorul altcuiva în anumite momente și că singura diferență dintre noi și pacient este aceea că astăzi el este cel care ne cere ajutorul. Să nu uităm să fim oameni!
Felicitări, promoției 2017! Felicitări, nouă, cei mai tineri dintre asistenții medicali, dintre nutriționiști, kinetoterapeuți și profesori de sport. Să ne revedem cu bine la întâlnirea de 10 ani”,

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE