Home / Administratie / Atenţie la depozitarea deşeurilor!

Atenţie la depozitarea deşeurilor!

Pe linia protecției mediului, personalul Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş a întreprins verificări, în perioada 1-12 iunie, pentru soluționarea a 11 sesizări cu privire la nerespectarea obligațiilor referitoare la condițiile de depozitare și colectare a deșeurilor menajere, prevăzute de Hotărârea Consiliului Local nr. 20/2008 modificată și s-au executat controale la şapte agenți comerciali având aceeași tematică.

„În baza investigațiilor, cadrele Direcției Poliția Locală Târgu-Mureș au identificat și sancționat patru contravenienți care au încălcat prevederile actului normativ susmenționat, referitoare la întreținerea necorespunzătoare a imobilelor în care își desfășoară activitatea, sau la depozitarea unor resturi provenite din derularea exercițiului economic în alte locuri decât cele special amenajate”, a precizat Valentin-Constantin Bretfelean, director executiv al Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu Mureș: Viceprimarul revocat Makkai Grigore revine în funcție!?

Secția Contencios Administrativ și Fiscal din cadrul Tribunalului Mureș a anulat joi, 2 iulie, Hotărârea …