Home / Administratie / Atenţie la depozitarea deşeurilor!

Atenţie la depozitarea deşeurilor!

Pe linia protecției mediului, personalul Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş a întreprins verificări, în perioada 1-12 iunie, pentru soluționarea a 11 sesizări cu privire la nerespectarea obligațiilor referitoare la condițiile de depozitare și colectare a deșeurilor menajere, prevăzute de Hotărârea Consiliului Local nr. 20/2008 modificată și s-au executat controale la şapte agenți comerciali având aceeași tematică.

„În baza investigațiilor, cadrele Direcției Poliția Locală Târgu-Mureș au identificat și sancționat patru contravenienți care au încălcat prevederile actului normativ susmenționat, referitoare la întreținerea necorespunzătoare a imobilelor în care își desfășoară activitatea, sau la depozitarea unor resturi provenite din derularea exercițiului economic în alte locuri decât cele special amenajate”, a precizat Valentin-Constantin Bretfelean, director executiv al Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dispensarul din Deda, în lucru

Veste bună pentru locuitorii comunei Deda, lucrările la dispensarul medical medical au fost intensificate în …