Home / Slider / FOTO: Activităţi antidrog, la Platoul Corneşti

FOTO: Activităţi antidrog, la Platoul Corneşti

Agenţia Naţională Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureș, a organizat duminică, 25 iunie, o serie de activităţi specifice, de informare, conştientizare şi educare a populaţiei cu privire la problematica drogurilor în România, pentru marcarea Zilei Internaţionale Împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri.

Circa 4.300 de participanţi

Activitatea de marcarea a Zilei internaționale împotriva Consumului și Traficului Ilicit de droguri s-a desfășurat între orele 11.30 – 18.00, la Platoul Cornești din Târgu-Mureş, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Mureș și Crucea Roșie Mureș, și a presupus desfășurarea următoarelor activități: organizarea unui stand pentru distribuirea de materiale de informare și promovarea evenimentului, realizarea de activități de informare și promovare a evenimentului, cu mesaje antidrog și dezbateri pe teme corelate cu uzul, abuzul și traficul de droguri – echipe mobile formate din specialiști și voluntari antidrog, organizarea în Parcul de la Platoul Cornești a unei activități de zumba fitness care s-a  finalizat cu un flashmob şi alte activități alternative consumului de droguri, realizate în parteneriat cu Decathlon Târgu-Mureș, respectiv tir cu arcul și concursuri de trotinete.

„Specialiştii antidrog au invitat publicul să se alăture acestui demers, pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la riscurile şi consecinţele nocive ale consumului şi traficului de stupefiante”, au transmis reprezentanţii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureș, prin intermediul unui comunicat de presă.

La activități au participat aproximativ 4.300 de persoane de toate vârstele: copiii, adolescenți, părinți şi specialiști.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sensul giratoriu de la Cocoșul de Aur, reconfigurat. Mureșenii, rugați să vină cu propuneri

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a postat miercuri, 15 septembrie, pe pagina sa de …