Home / Recomadări zi de zi / Tot mai multe vulpi, pe străzile din Sighişoara

Tot mai multe vulpi, pe străzile din Sighişoara

Conducerea Primăriei municipiului Sighişoara a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că se află în căutarea unor soluţii pentru prevenirea unor posibile incidente neplăcute legate de apariţia unor vulpi în zona cartierului Târnava II.

„Ca urmare a constatării existenței mai multor vulpi în Cartierul Târnava II din municipiul Sighișoara și având în vedere necesitatea prevenirii unor posibile incidente care să pună în pericol sănătatea și securitatea locuitorilor, municipalitatea a solicitat, în conformitate cu prevederile Legii 407/2006 – Legea vânătorii și protecției fondului cinegetic, sprijinul autorităților abilitate – Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sighișoara și Direcției Sanitar Veterinară și Siguranța Alimentelor Mureș,  pentru luarea măsurilor legale în vederea recoltării acestora”, a precizat Ovidiu Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

(Redacţia)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Admiterea 2020 la Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației din cadrul UMFST

Emisiunea se poate urmări accesând: https://live.umfst.ro/ https://m.facebook.com/umfst https://m.youtube.com/channel/UCT15XZBMHPRCJgLGpB9mgdA 60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow …