Share

Home / Mica publicitate / ȘASE LUNI DE CREȘTERE CONTINUĂ LA AEROPORTUL INTERNAȚIONAL SIBIU

ȘASE LUNI DE CREȘTERE CONTINUĂ LA AEROPORTUL INTERNAȚIONAL SIBIU

Interesul pasagerilor pentru rutele operate de pe Aeroportul Internațional Sibiu se reflectă în numărul total de pasageri înregistrați în primul semestru al anului 2017, la începutul lunii iunie 2017 depășindu-se pragul de 200.000 de pasageri transportați pe aeroportul din Sibiu.

Încă de la începutul anului, au fost înregistrate constant creșteri de peste 50% comparativ cu anul 2016. Astfel, în primul semestru al anului 2017, traficul de pasageri pe Aeroportul Internațional Sibiu a indicat o creștere de 55,24% față de aceeași perioadă a anului 2016.

În intervalul ianuarie-iunie al acestui an, numărul total de pasageri înregistrați pe aeroportul din Sibiu a fost de 245.188, dintre care: 116.694 pasageri îmbarcați, 113.495 pasageri debarcați și 14.999 pasageri aflați în tranzit.

Evoluția pozitivă a traficului aerian la Aeroportul Internațional Sibiu contribuie la dezvoltarea locală și regională, având impact direct asupra mediului de afaceri, precum și a turismului din zonă, stimulând totodată creșterea economică atât la nivelul orașului Sibiu, cât și în regiunile deservite.

În prezent, Aeroportul Internațional Sibiu oferă pasagerilor posibilitatea de a zbura direct spre destinații din Europa, precum și indirect în toată lumea prin hub-urile internaționale München și Viena. Astfel, de pe Aeroportul Internațional Sibiu puteți zbura direct către orașe din Italia – Milano, Spania – Madrid, Germania – Dortmund, Memmingen, München, Nürnberg și Stuttgart, Austria – Viena, Marea Britanie – Londra, dar și către Turcia – Antalya, prin cursa charter operată în sezonul de vară.

Conform programului de zboruri din sezonul de vară 2017, de la Aeroportul Internațional Sibiu puteți călători direct spre:

Dortmund – Luni, Miercuri, Vineri

Londra – Luni, Miercuri, Joi, Vineri, Duminică

Madrid – Marți, Sâmbătă

Memmingen – Joi, Duminică

Milano – Marți, Sâmbătă

München – Luni-Duminică (4 frecvențe Luni-Vineri, 3 frecvențe Sâmbătă, 2 frecvențe Duminică)

Nürnberg – Luni, Miercuri, Vineri

Stuttgart – Luni, Miercuri, Vineri, Sâmbătă, Duminică

Viena – Luni-Duminică (1 frecvență zilnic)

ANTALYA – Joi

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Unitate de producţie energie din resurse regenerabile, în Sânpaul

Conducerea AS Biogaz SRL, titulara investiţiei „Unitate de producţie energie din resurse regenerabile”, anunţă publicul …

Share
Share