Share

Home / Slider / Abateri de la normele privind salubritatea şi menţinerea esteticii municipiului

Abateri de la normele privind salubritatea şi menţinerea esteticii municipiului

Lucrătorii Compartimentului Protecţia Mediului – Direcţia Poliţia Locală Târgu-Mureş au soluţionat, în perioada 28 august – 12 septembrie, nouă sesizări primite din partea unor persoane fizice şi juridice cu privire la nerespectarea obligaţiei de a asigura buna gospodărire a imobilelor, precum şi a celei referitoare la condiţiile de depozitare şi colectare a deşeurilor menajere, impuse de Hotărârea Consiliului Local nr. 20/2008 – modificată, şi au efectuat controale cu aceeaşi tematică la 11 agenţi economici.

„Verificările executate s-au soldat cu aplicarea a şapte sancţiuni contravenţionale persoanelor care încălcau normele legale din actul normativ susmenţionat”, a precizat Valentin Constantin Bretfelean, director executiv al Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cătălin Botezatu, prezentare surpriză la Gala Zi de Zi 15 ani

Îndrăgitul şi apreciatul creator de modă Cătălin Botezatu va participa sâmbătă, 30 martie, la Centrul …

Share
Share