Share

Home / Slider / Abateri de la normele privind salubritatea şi menţinerea esteticii municipiului

Abateri de la normele privind salubritatea şi menţinerea esteticii municipiului

Lucrătorii Compartimentului Protecţia Mediului – Direcţia Poliţia Locală Târgu-Mureş au soluţionat, în perioada 28 august – 12 septembrie, nouă sesizări primite din partea unor persoane fizice şi juridice cu privire la nerespectarea obligaţiei de a asigura buna gospodărire a imobilelor, precum şi a celei referitoare la condiţiile de depozitare şi colectare a deşeurilor menajere, impuse de Hotărârea Consiliului Local nr. 20/2008 – modificată, şi au efectuat controale cu aceeaşi tematică la 11 agenţi economici.

„Verificările executate s-au soldat cu aplicarea a şapte sancţiuni contravenţionale persoanelor care încălcau normele legale din actul normativ susmenţionat”, a precizat Valentin Constantin Bretfelean, director executiv al Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Încă o casă inundată la Târnăveni

Astăzi, 15 iulie, cu puțin timp înainte de ora 12.00, a fost inundată o nouă …

Share
Share